| didi2597 a întrebat:

Hei, am 13 ani si sunt in clasa a7a. am multe haine in sifonier. dar nu stiu de ce nu mi se par ca sunt la moda. le compar cu a celorlalte fete si.nu stiu.cum pot sa fiu si eu la moda fara sa imi cumpar zeci de haine? exista o cale pe care o pot urma ca sa imi fac singura din hainele pe care le am, unele care sa fie mai la moda? si.inca ceva. ce as putea sa fac sa fiu mai feminina? multumesc. pentru cel mai bun raspuns care imi e de ajutor dau FUNDA! love struck

Răspuns Câştigător
| MaeRi a răspuns:

Ei bine,sa stii ca nu e important sa fi imbracata ca celalate fete,creeazati propiul tau stil,atragi privirea baietiilor si a tuturor oamenilor spre tine daca ai un stil diferit fata de ceilalti nu daca esti la moda.Din hainele pe care tu le ai,poti face mai multe combinati cu ele,adaugand si alte accesori, ca sa arate ca acele haine par noi, si ca sunt la moda.Era mai simplu sa iti zic daca iti vedeam hainele,iti faceam din feicare o groaza de combinari,insa daca nu stiu ce haine ai nu imi pot da seama atata de bine,incearca sa realizezi tu o combinatie intr ele adaugand si acesori la ele,bratari,curele,lantic,geanta,esarfa, vesta, etc.Si in cearca sa te sincronizezi cromatic.Ca sa fi mai feminina trebuie sa te comporti mai matur si sa te imbraci elegant.

1 răspuns:
| Lockon a răspuns:

La hainele pe care tu nu le prea mai porti asa de des,ai putea sa adaugi mici accesorii,cum ar fi sa cosi multi nasturi pe un tricou,sau sa cosi bucati din alte materiale textile pe o fusta,sa fie lucruri facute hand-made, poate chiar de tine; alta idee, poti folosi in locul unei curele la niste pantaloni, o esarfa.Pentru a fi mai feminina,poti purta mai multe fuste(nu neaparat scurte), palarii, multe bratari... sper sa te ajute :*