Daca spui ca sunteti prieteni de asa mult timp vorbeste cu el, spune-i ca inca iti place de el si intreaba-l daca simte acelasi lucru
Cred ca iei totul prea in serios...Ai spus ca i-a placut de tine de cateva ori.Nu cred ca poate sa iti placa de o fata si apoi sa nu iti mai placa si din nou sa iti placa si tot asa... Ori iti place, ori nu... Sfatul meu:fii sincera cu el si cu prietena ta...Incercati sa gasiti impreuna o solutie...
O intrebare. ce vede el in tine? o prietena(iubita) sau o amica? poate cu tine e altfel si va intelegeti bine numai ca el nu se simte stresat in preajma ta.desi esti fata. sper sa intelegi!
(sunt cea care a pus intrebarea) pai chiar nu stiu ce vede el in mine... e adevarat ca nu ne simtim deloc stresati cand vorbim unul cu celalalt...adica, as putea sa vorbesc cu el absolut orice si sa nu ma simt rusinata...si lui chiar nu ii place sa o mai astepte pe prietena... mi-a spus de multe ori ca sta cu ea numai pentru ca se roaga de el... a zis ca el inca tine la ea... dar mai mult ca la o amica.si sunt sigura ca daca as fii cu el, prietena s-ar supara si pe mine si pe el...deci chiar nu stiu ce sa mai fac...cu ea sun tprietena de putin timp. dar ne-am inteles f bine din prima ...si mie in timpul ala (in vara) imi placea de el...si ei ii placea, dar nu mi-a zis ...si asta a fost...nu vreau sa se supere nici pe mine nici pe el.
misauratcuviata întreabă: