| andreeadede a întrebat:

Hei happy Am 14 ani Parintii mei nu sunt de acord cu un iubit.Mie imi place muuuult de un baiat...si chiar as vrea sa fim impreuna, dar nu putem fi daca nu stiu parinti mei.Am incercat sa vorbesc cu ei,dar degeaba.Ce sa le mai zic, sa le mai fac sa ma lase sa am iubit? Funda happy

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ei stiu ca nu asta este principala prioritate la 14 ani ai tai.Si chiar au dreptate.Vezi-ti mai intai de scoala si apoi ai timp si de un iubit.

| IsabelaIssa a răspuns:

Parintii tai au dreptate sa nu te lase, la 14 ani trebuie sa iti concentrezi atentia catre alte lucruri, pentru ca o sa ai timp si de baieti mai tarziu. Vrei sa stai sa suferi dupa toti de la varsta asta? Ori crezi ca vei gasi iubirea adevarata la 14 ani? Cu cat mai tarziu cu atat mai bine, crede-ma! Stiu ca poate nu iti place ca primesti astfel de sfaturi, opusul a ceea ce ai cerut tu, dar cand o sa mai cresti o sa vezi ca am avut dreptate.

| Cherry94 a răspuns:

Draga Andreea, la 14 ani nu cred ca e vremea de un iubit, mai ai timp, axeaza-te pe carte si pastreaza-ti armonia din familie, iti vei da seama candva ca acest tip nu este decat o iubire trecatoare specifica perioadei din copilarie, nu trebuie "sa ai iubit" ca sa fii trendy, sa stii ca oamenii apreciaza mai mult ce ai in cap decat pe cine ti de mana pentru ca intr-o zi omul de langa poate pleca si atunci realizezi ca timpul a trecut pe langa tine fara sa faci ceva. Concluzia: lasa iubirea sa vina atunci cand e acceptata si de familia ta, deci la o varsta fireasca, iar ai tai te protejeaza nu iti interzic asta din rautate, vezi cate chestii urata se intampla peste tot? Mai bine asculta-i si nu vrei regreta.