| andreeadede a întrebat:

Hei Am 14 ani Parintii mei nu sunt de acord cu un iubit.Mie imi place muuuult de un baiat...si chiar as vrea sa fim impreuna, dar nu putem fi daca nu stiu parinti mei.Am incercat sa vorbesc cu ei, dar degeaba.Ce sa le mai zic, sa le mai fac sa ma lase sa am iubit?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Intamplator,au avut si ei 14 ani si stiu cam in ce consta "un iubit" la varsta asta,asa ca te apara,te protejeaza chiar si impotriva ta!
Daca-i asculti,o sa le multumesti candva,daca nu, tot la ei vei fugi plangand dupa ajutor.
Nu-i cazul sa-i convingi, ei sunt doi si sunt maturi, garantat stiu mai bine ca tine unele lucruri...iar tu, ai o viata in fata sa-ti tot faci iubiti.Cand o veni timpul.
Acum, vezi-ti de scoala.

| Zenithf a răspuns (pentru greece12):

Better thread on the middle path. Nici asa nu-i bine, nici asa, ci pe undeva pe la mijloc.

| greece12 a răspuns (pentru Zenithf):

Da,calea de mijloc ar fi mai buna, dar un drept castigat prea devreme duce la rezultate neprevazute, asa ca am preferat sa iau prudenta in brate, cred ca-mi schimb greece-ul si-l fac Prudence!
Tot 12!
happy

| rey a răspuns:

Nu trebuie sa stie, daca e prea tarziu sa ia decizia o sa accepte. am avut iubite pe care parintii nu le lasau sa aiba iubiti, chiar si baptiste.

| onik91 a răspuns:

14 ani? Iubit? Eu la 14 ani inca ma jucam cu papusile rolling on the floor mi-am facut iubit abia la 17 ani...
P.S. am 23 tongue

| neutrino a răspuns:

Spune-le ceea ce crezi tu ca inseamna sa ai un iubit, si ceea ce doresti sa faci cu el. Poate ca asa ii vei convinge.

| HueyFreeman a răspuns:

Sa zicem ca iti faci rost de un iubit, si mai departe?

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Andreea,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| NameHarris a răspuns:

Eu am avut o prietena la care parinti nu iau intrezis sa aiba un prieten ci sa fie cu mine era diferenta de varsta eu 18 ea 15-16 eu eram la cel mai prost liceu posibil ea la cel mai bun ea statea cuminte acasa eu eram prin cluburi dar totusi le-a zis ca a terminat cu mine happy dar tot a mai durat vreo o luna relatiahappy NU le spune parintilor despre relatile talehappy