| elenita3 a întrebat:

Hei..am 14 ani si inca nu am avut primul sarut frantuzesc..nu ca nu as avea cu cine sau ca nu arat bine.Din contra prietenele mele bune care au aflat s-au mirat putin. daca ar afla mai multi s-ar mira si ei pentru ca sunt vazuta ca o fata super,frumoasa,adica ca si cum ar fi imposibil sa nu fi avut prinul sarut! nu e vorba ca ii bag in seama, dar totusi e ceva gresit in ce fac? eu nu prea dau importanta baietilor.o singura data am tinut la un baiat...pentru celelalte fete sa ai priete e totul!

Răspuns Câştigător
| ostea a răspuns:

Nu trebuie sa te iei dupa cei din jur.Fa intotdeauna precum simti, asta este minunat.Cand o sa fii pregatita o sa apara si persoana care este pentru tine.TU alegi pe cine sa saruti sau nu.Nimic nu este gresit in alegerile tale cu toate ca cei din jur la un moment dat o sa zica ca gresesti.Din punctul tau de vedere conteaza.Nu spusele celor de langa tine. Daca vreodata o sa gresesti, nu uita, este greseala ta-lectia ta.Ai viata inainte, esti tanara.Ai grija de tine.

| elenita3 explică (pentru ostea):

Multumesc! de parerea asta sunt si eu! sper sa nu ne inselam!

4 răspunsuri:
| christianchristian a răspuns:

Poate te ajut eu sa ai primul sarut frantuzesc laughing

| elenita3 explică (pentru christianchristian):

Poate ai tu grija cum vorbesti! totusi sa fim civilizati, iar daca nu stim sa vorbim frumos mai bine nu o facem!

| christianchristian a răspuns:

Da am injurat cumva?