Intra-devar, e bine sa fi avocat cum zicea si sherlynjb mai jos, dar e si foarte mult si greu de invatat.e o facultate grea. daca te faci profesoara nu castigi bine. politista e fain dar greu.
Pai daca esti timida, nu e bine...in meseriile pe care le-ai ales, e nevoie de curaj si socializare. mai bine te-ai baza ceva ce nu implica prea multe relatii cu clientii. gen ziarista.bafta
Ignore,am 14 ani! la 1, 60)si pana cresc mai mare am timp sa mai cresc in inaltime! nu crezi?
L politie nu poti intra pentru ca esti cam scunda
profa de rom trebuie sa fi vorbareata sa faci glume ca daca nu toti o sa te urasca
avocat e cel mai bine
Pai sincer avocata cred ca ti s-ar potrivi...
p.s [ mai distreaza-te din cand in cand incearca sa iti faci prieteni deoarece vor trece anii adolescentei imediat si tu nu ai putut sa te bucuri de ei si o sa regreti... daca nu poti macar incearca] funda te rog
Anyy nimeni nu iti poate spune ce vrei sa te faci e alegerea ta. Depinde de tine si de spiritul tau daca iti place sa fii libea sigur nu ti se va potrivi o meserie de birou deci nu trebuie sa-mi spui ce inaltime ai sau in ce zodie esti! Esti retrasa bun...nu-mi place sa rad (oricui ii place sa rada ) Sa zicem dupa mine profesor de limba romana nu ti s-ar potrivi un prof de romana trebuie sa-i placa ceea ce vede in jur sa-i placa sa se simta bine in jurul celorlalti dupa mine ti s-ar potrivi bibliotecara (sa nu te superi pe mine) ai ce citi nimeni nu te deranjeaza si daca gasesti o carte buna timpul de lucru va trece repedeee
Eu cred(fara suparare) ca nu ti se potriveste nimic din ce ai ales tu. Consider ca ar fi bine sa te bazezi pe limba romana, adica sa scrii si sa devii jurnalista.
Eu iti sugerez sa nu te faci profesoara de romana...in rest gandeste-te cat de tare e sa fii avocat sa vezi toate divorturile si scandalurile e mai fain decat sa torturezi niste copii cu note foarte exigente sincer, asa ca dintre avocat si politista eu asi alege politista(pentru ca eu consider asta ff fain pentru o femeie)ps:e sexy
Și eu sunt în zodia gemeni. Sunt caracterizat prin cuvântul cheie „comunicare". Dacă acum nu vorbești nu înseamnă că așa ești tu, gemenii sunt foarte variabili, nu le place să facă un singur lucru. De aceea ar fi bine să mergi la o facultate unde timpul îți va permite să te ocupi și de alte pasiuni pe lângă ceea ce înveți acolo. Poți afla și alte lucruri despre alegerea carierei în articolul următor http://www.dolhescu.com/2013/02/primii-ani-de-studentie.html
Mult succes! :)
Buna, a-ti alege o meserie este un pas important pentru fiecare tinind cont ca trebuie sa te gindesti nu numai ca sa iti placa meseria dar si daca vei putea face fata acesteia.Parerea mea este ca ar trebui sa dai la facultatea de drept, dupa cum te-ai caracterizat cam asta ti s-ar potrivi cel mai bine cred. Bafta in continuare! fundita?