anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,
Am 15 ani 1, 60 si 60 de kg. Stiu e mult, e foarte mult. Ideea e ca m-am saturat...Am momente in care ma simt ok (ma refer metal, kg nu ma afecteaza din punct de vedere al sanatatii cel putin asta simt eu ), dar am si momente in care imi vine sa plang si sa numai mananc nimic.
Nu stiu. Am incercat diete, am luat si Ecofit (cu el n-am slabit deloc). Tin minte la inceputul verii, aveam emotii in legatura cu un eveniment si nu puteam sa mananc decat 2 semvisuri pe zi ...pe la 3 dupa-masa. Slabisem vreo 3 kg in 5 zile. Era perfect!
Am incercat din nou insa nu pot, ma simt bine si mananc cand imi este foame. Meniul meu este de 2 semvisuri si un mar la scoala, iar seara spre exemplu o portie de paste cu peste. Recunosc beau 1 pahar-2 de suc. Insa cam atat.
Am fost si la doctor, n-am glanda tiroida...
Sport nu fac pentru ca efectiv n-am cand! Desi as vrea sa fac.
Voi cum ati slabit?
Multumesc.

1 răspuns:
| CLAUDIUBRETT a răspuns:

Nu e grav. parametri pe care ii expui la 15 ani ar fi ok.Eu reuseam atunci cand trebuia sa trec cantarul sa fentez niste kg in felul urmator:dimineata inainte de a pleca la scoala ecivalentul a doua felii de paine feliata sub forma de sendwich si cam 4-500 grame de ceai de preferat cu putina lamaie (nu ceai autentic ci infuzie de tei sau menta depinde de gustul fiecaruia)apoi pas fortat pana la scoala cam 2km la 11 un fruct daca nu din nou sandwich cu ceai la sticla la amiaza masa cat de cat normala, apoi dupa 3 ore de la masa cel putin doua ore de antrnament, seara ceva usor eventual o cana de lapte... si uite asa pacaleam cantarul! succes!