Si eu tot 15 am si sunt la fel ca tine, tind sa nu dau importanta acestor lucruri, deoarece se zice ca toate la timpul lor, insa ma roade gelozia cum altii au relatii si eu nu. Pe scurt, nu te ingrijora.
Nu trebuie sa faci ce fac alții!
Greșeala cea mai mare sa faci fix ce fac și alții!
Asemenea unei flori, omul se dezvolta diferit, fiecare având nevoile sale pentru a fi pregătit de ceva in viața!
Crezi că e cool sa ai relație la 15 ani?
Nu, nu e.Mai ales daca o faci de dragul de a vedea cum e.
Eu nu am avut relație până la 16 ani și când am avut prima relație a fost una toxica, am ajuns sa fiu calcat în picioare de o fata mai mică decât mine ca vârstă (avea 15 ani atunci fata).
Și de atunci mi-am îngreunat viața.
Văzusem că toți au relație și tot așa, de dragul de a-mi face, mi-am făcut și eu.Cand am văzut cu ce se mănâncă...nu prea mi-a plăcut
Așa că nu te încălzește cu nimic dacă ai relație la 15 ani,ba din contra,relația îți ocupa timp, iar tu in loc sa te focuzezi pe școală, te vei focusa pe relație.O sa zici că nu e așa și că o să îți faci timp, daAșa ziceam și eu
Nu prea a fost, fiindcă voiam să vorbesc constant cu ea și școala ocupa locul 2.
Sa vezi ce faina e și prima despărțire
Repet.Nu trebuie sa faci ceva daca nu ești pe deplin pregătită. Cunosc persoane care au 20+ ani care nu au relații sau care nu au avut primul sărut.
Așa că nu ești tu defecta daca nu ai relație ca ceilalți,ci pur și simplu nu e momentul acum și crede-ma,ai tot timpul să îți faci relații peste relații
Repet, nu ar trebui sa te îngrijoreze, din contra! Daca stai cuminte și îți vezi de drumul tău și de visurile tale, nu arată că ești slabă, ci din contra!
Permite-ti sa fii diferita și vei străluci.Nu te pierde prin mulțime, nu te va mai găsi nimeni prin ea!
Bafta!
Nici nu ar fi normal sa ai relatii la 15 anisori, ca esti copil mic, incat protejat de lege.
Ar trebuii sa te preocupe cartea, nu baietii si nici alte porcarii, fiindca la anisorii tai este importanta SCOALA si educatia, doar.