| mynameisdeni a întrebat:

Hei,am 15 ani si sunt intr-o relatie cu un baiat de 18 ani de aproape 5 luni si ma gandeam ca adevarat o sa duram si e in serios. Mama stie deja dar tatal meu nu. Am o relatie cu tata foarte foarte buna si nu vreau sa se supere pe mine sau sa nu ma lese sa mai ies cu el. Tata nu este strict ma lasa sa merg unde vreau si chiar si sa fac ce vreau si il respect foarte mult si nu vreau sa aiba o reacctie rea.Va rog sa imi dati niste sfaturi sau sa imi ziceti cum sa incep sa ii zic pentru-ca nu am nici o idee va rog frumos din tot sufletul sa imi raspundeti.

13 răspunsuri:
| crisiss a răspuns:

Dc tr sa stie parintii, mai bine sa nu stie nimic, saul lasa-l sa afle singur, what the problem! KEEP CALM!

| mynameisdeni explică (pentru crisiss):

Cum am zis respect mult pe tata si nu mai vreau sa tot il mintesc tot timpul si sa pun scuze ca sa ies pe afara

| AndaDaniela a răspuns:

I.al usor gen:
-Tata ce ai zice daca as fi cu un baiat?
-(el va raspunde)
-Si daca e mai mare?
Si de aici o iei detaliu cu detaliu si o sa meargawinking!
Succes!

| mynameisdeni explică (pentru AndaDaniela):

Mersiiii mult (:

| AndaDaniela a răspuns (pentru mynameisdeni):

N.ai pentru ce(la mine asa merge cand ii spun ceva tatei, usor, usor)big grin.

| girl00 a răspuns:

Buna..pai il iei de manuta si mergi cu el in fata tatalui tau si-i zici: tati el e baiatul de care-mi place si cu care vreau sa fiulove struck nu cred ca va avea o reactie urata..doar esti fata lui tati, nu? succes ^-^

| iusy98 a răspuns:

Poti sa visezi in continuare dar relatia nu o sa dureze cum nu zboara porcii.Baga-ti mintile in cap si revin-o la realitate (e un sfat prietenesc big grin)

| mynameisdeni explică (pentru iusy98):

Eu cred ca o sa dureze mult si zic asta pentru ca mi-a demostrat foarte multe pana acum, deci sunt foarte sigura. Dar mersi de opinia ta (:

| xSkitte a răspuns:

Totusi nu fii foarte sigura pe relatie pentru ca nu stii ce se va intamla pe viitor desi iti doresc sa-ti tina foarte mult.
Ii spui ca ai un prieten si vezi cum reactioneaza. Daca reactioneaza urat ii va trece in timp, te asigur eu.

| Dudănştain a răspuns:

O sa iti raspund pe scurt`!
TU: tata, am un iubit, are 18 ani, il cheama X si sunt cu el de 5 luni. Esti de acord bine nu pa.
Tatal tau: ok, fa` ce vrei`!winking

| mynameisdeni explică (pentru Dudănştain):

Mersiii multtt (:

| Dudănştain a răspuns (pentru mynameisdeni):

N-ai pentru ce`!winking