Dc tr sa stie parintii, mai bine sa nu stie nimic, saul lasa-l sa afle singur, what the problem! KEEP CALM!
Cum am zis respect mult pe tata si nu mai vreau sa tot il mintesc tot timpul si sa pun scuze ca sa ies pe afara
I.al usor gen:
-Tata ce ai zice daca as fi cu un baiat?
-(el va raspunde)
-Si daca e mai mare?
Si de aici o iei detaliu cu detaliu si o sa mearga!
Succes!
Mersiiii mult (:
N.ai pentru ce(la mine asa merge cand ii spun ceva tatei, usor, usor).
Buna..pai il iei de manuta si mergi cu el in fata tatalui tau si-i zici: tati el e baiatul de care-mi place si cu care vreau sa fiu nu cred ca va avea o reactie urata..doar esti fata lui tati, nu? succes ^-^
Poti sa visezi in continuare dar relatia nu o sa dureze cum nu zboara porcii.Baga-ti mintile in cap si revin-o la realitate (e un sfat prietenesc )
Eu cred ca o sa dureze mult si zic asta pentru ca mi-a demostrat foarte multe pana acum, deci sunt foarte sigura. Dar mersi de opinia ta (:
Totusi nu fii foarte sigura pe relatie pentru ca nu stii ce se va intamla pe viitor desi iti doresc sa-ti tina foarte mult.
Ii spui ca ai un prieten si vezi cum reactioneaza. Daca reactioneaza urat ii va trece in timp, te asigur eu.
O sa iti raspund pe scurt`!
TU: tata, am un iubit, are 18 ani, il cheama X si sunt cu el de 5 luni. Esti de acord bine nu pa.
Tatal tau: ok, fa` ce vrei`!
Mersiii multtt (:
N-ai pentru ce`!