| Sandra2000de a întrebat:

Hei. Am 16 ani si as vrea sa-mi incep viata sexuala. Ce parere aveti? se poate intampla ceva rau?

36 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Sa faci cancer si sa mori

| UnBroken2016 a răspuns (pentru whatevernvm):

Mai zici de mine, tu chiar vrei contul pus pe pauza pentru cateva luni laughing

| whatevernvm a răspuns (pentru UnBroken2016):

Hah, le dai idei. Daca mi-l suspenda mie, tu urmezi cu siguranta laughing

Nu e problema. Vedem dimineata. Deja am pus pariu cu cineva pe cate luni mi-l suspendeaza laughing.

Nu cred laughing Nu e chiar asa de grav inca

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Cota mica pentru suspendare!

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

O sa vedem. In afara de ray si hahalera, mai sunt inca 2 (parca) care m.au "amenintat" cu report. Plus ca am umplut-o pe noname de voturi rolling on the floor. Desigur, ea facand la fel nu e problema dar daca fac eu alta e povestea.

Nu se intampla ma nimic laughing Cred. Are ceva daca dai voturi negative la cineva constant? Conteaza? Asa fac si eu la toate raspunsurile Florentinei, deja mi-a intrat in reflex

Poti primi suspendare, motiv " spam de voturi". Chiar daca 99% din site nici nu voteaza si cineva are 900 de voturi, culmea ca numai ea nu primeste laughing. Tare, ce sa mai.

Ce a zis Noname de "s-a simtit"?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună Sandra! 16 ani nu este o vârstă potrivită pentru a i ti incepe viata sexuală, deoarece tu incă esti minoră, organele sexuale nu sunt dezvoltate, gîndeste te la ce riscuri uriase te expui facind sex, sarcină nedorită, boli transmisibile sexual si multe multe alte dureri, mai asteaptă citiva ani, idealul este sa i ti incepi viata sexuală după nuntă, alaturi de soțul tau, dar oricum ar sta lucrurile, pina după vârsta de 18 ani sa nici nu te gindesti la asa ceva, după 20 de ani incolo.

| Drimmero a răspuns:

Ce va distrati voi 2rolling on the floor)

Neah, ne iubim :X

Tu cu miss Sadique?

Nu. Cea fara nume laughing

Noname e ok pe langa "cochina/cocina", troll-ul numarul 1 de aici!

Si ea s-ar purta la fel dar isi pierde dreptul sa isi recomande singura intrebarile rolling on the floor

Ura ta pentru ea e marerolling on the floor)

Ura? Habar nu ai ce e aia prietene. Ce am eu pentru ea e batjocura si mila pentru ca se crede Einstein din diferite motive si nici macar nu sunt adevarate. Ura e altceva nu asta. Ura e atunci cand doar auzi / vezi acea persoana si iti vine sa o strangi de gat. Eu cand aud de ea ma bufneste rasul ca se da mare filozoafa si altele. Mare diferenta.

Glumeam,evident

| whatevernvm a răspuns (pentru Drimmero):

Miss Sadique? Srsly?laughing

| Drimmero a răspuns (pentru whatevernvm):

S-a accentuat lista ta neagra acum?smug

| whatevernvm a răspuns (pentru Drimmero):

Ai vrea tu

| OoBunnyoO a răspuns:

De intamplat se poate intampla oricand ceva rau.

Singura problema este ca la 16 ani esti un pic cam mica si nu esti tocmai pregatita emotional. Acum esti mai usor predispusa la unele probleme care ar putea deriva dintr-o dezamagire in dragoste. La 20 de ani daca se intampla ca partenerul tau sa fie un idiot, treci mai usor peste. La 16 ani, ai mari sanse sa ramai cu sechele. Daca partenerul tau insa este ok si relatia decurge ok atunci nu, nu este nicio problema.

| WaterDrop a răspuns:

Este foarte posibil sa fie praf partenerul si sa iti provoace sechele in subconstient care vor duce la probleme pe viitor. Daca esti sigura ca l`ai ales bine si nu ai cine stie ce pretentii de la prima experienta atunci nu ai ce sa patesti.

Uneori se mai transforma in maimute materialiste unele, dar sper sa nu fie si cazul tau.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai se pot intampla tot feluri de consecinte nedorite spre exemplu transmiterea unei boli de la partenerul tau pe cale sexuala, posibila sarcina nedorita si altele eu ziic totusi sa nu te grabesti cu asta,o relatie sexuala este ceva serios si o mare responsabilitate, eu zic sa mai astepti cand vei fi majora zic eu ca o sa fii mai pregatita pentru asta, nu zic ca nu e bine sa ai o relatie in general cu cineva sa te saruti cu aceea persoana sau sa te tii cu ea de mana, e bine atata timp cat nu faci sarutatul in public, nu e civilizat.
Sper ca te-am ajutat.
Toate cele bune.

| pufulescu a răspuns:

Ai aceleasi sanse sa se intample ceva rau si daca ti-o incepi la 20, deci mare atentie cu alegerea partenerului. La dezvirginare trebuie sa stie despre ce e vorba acolo si ce face, nu unul caruia i se scoala si da din fund ca prostul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca partenerul are ceva experienta, e ok. Daca sunteti virgini amandoi, s-ar putea sa ramai traumatizata.
Protejeaza-te. Mergi la ginecolog. In afara de boli cu transmitere sexuala si bebelusi, nu ai ce sa patesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma abtin, ma abtin.

| Idris a răspuns:

Parerea mea personala si sfatul meu prietenesc sau cum vrei sa intrepretezi este ca iti poti incepe viata sexuala insa asigurate ca o incepi tot cu un partener virgin, pentru ca nu se cuvine ca o fata ce si-a pastrat pudoarea ei pana la aceasta varsta sa ii fie daruita unuia care a mai facut asta cu nenumarate fete inainte de tine si gandeste-te cum ti-ar fi gandindu-te ca ceea ce faci tu acum cu acel partener, el a mai facut inainte de tine si cu altele. Apoi asigurate ca o faci in cadrul casatoriei legale si nu in afara casatoriei, pentru ca in caz contrar la scurt timp dupa aceasta este posibil ca sa intervina o despartire si vei avea mai mult de pierdut de cat de castigat si risti sa devii un bun comun pentru alti barbati in incercarea de a-ti gasi jumatatea vei tot testa si vei incerca pana cand palmaresul tau va creste in mod negativ, bineinteles. Asigurate ca ai gasit persoana potrivita si langa care te vezi si ti-ar placea sa iti petreci viata. Nu lua aceasta incepere a vietii sexuale ca ceva ce ar trebui facut in mod obligatoriu sau din cauza unei limite de timp. Ai tot timpul din lume pentru a iti gasi partenerul ideal pentru ceea ce vrei sa faci.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Idris):

Esti prost. Cred ca tu nu intelegi ce se intampla acolo jos cand o fata o face pentru prima oara. Tipul trebuie sa mai fi avut de-a face cu o pasarica, altfel o s-o sfasie/traumatizeze psihic. N-are nicio legatura cu puritatea si casatoria.

| Idris a răspuns (pentru anonim_4396):

In primul rand mai usor cu jignirile, pentru ca eu nu te-am jignit. De unde acest standard ca cineva sa fie de*virginat de cineva,, experimentat,,? Stiu ca va place sa le degradati pe femei si sa le lipsiti de onoare pentru a va satisface placerile. Ce trauma poate fi mai mare decat aceea de a fi folosit si privit pe post de obiect sexual? Insa nivelul tau intelectual, moral si demnitatea ta rezulta din limbajul pe care il folosesti.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor Sunt curios cu cati virgini ai facut tu sex de ai ajuns sa spui asta. Sau zici si tu ce zic multi, ca na, e la moda asta.

| Idris a răspuns (pentru UnBroken2016):

Stie de pe wikihow laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Idris):

Si ea e tot fată.

| Sandra2000de explică:

Amandoi suntem virgini.