De intamplat se poate intampla oricand ceva rau.
Singura problema este ca la 16 ani esti un pic cam mica si nu esti tocmai pregatita emotional. Acum esti mai usor predispusa la unele probleme care ar putea deriva dintr-o dezamagire in dragoste. La 20 de ani daca se intampla ca partenerul tau sa fie un idiot, treci mai usor peste. La 16 ani, ai mari sanse sa ramai cu sechele. Daca partenerul tau insa este ok si relatia decurge ok atunci nu, nu este nicio problema.
Pai se pot intampla tot feluri de consecinte nedorite spre exemplu transmiterea unei boli de la partenerul tau pe cale sexuala, posibila sarcina nedorita si altele eu ziic totusi sa nu te grabesti cu asta,o relatie sexuala este ceva serios si o mare responsabilitate, eu zic sa mai astepti cand vei fi majora zic eu ca o sa fii mai pregatita pentru asta, nu zic ca nu e bine sa ai o relatie in general cu cineva sa te saruti cu aceea persoana sau sa te tii cu ea de mana, e bine atata timp cat nu faci sarutatul in public, nu e civilizat.
Sper ca te-am ajutat.
Toate cele bune.
Bună Sandra! 16 ani nu este o vârstă potrivită pentru a i ti incepe viata sexuală, deoarece tu incă esti minoră, organele sexuale nu sunt dezvoltate, gîndeste te la ce riscuri uriase te expui facind sex, sarcină nedorită, boli transmisibile sexual si multe multe alte dureri, mai asteaptă citiva ani, idealul este sa i ti incepi viata sexuală după nuntă, alaturi de soțul tau, dar oricum ar sta lucrurile, pina după vârsta de 18 ani sa nici nu te gindesti la asa ceva, după 20 de ani incolo.
UltraViolette întreabă:
DenisaDenisax întreabă:
Pericoldeexplozie întreabă: