| zuppyby a întrebat:

Hei! Am 16 ani si imi place de un tip(e in clasa cu mine). Acum ca am luat vacanta eu stau undeva la tara si el la oras.Parintii mei nu stiu despre el pentru ca nu sunt de acord sa am un prieten de la varsta asta. Cum as putea sa ma intalnesc cu el fara ca parintii sa stie? (nu ma luati cu "trebuie sa le spui parintilor")

6 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Foarte frumos, asta merita parintii tai, sa-i minti. Da-i naibii ca se rup la munca pentru tine si pentru bunastarea ta, minte-i cu nerusinare, fa chestii pe la spatele lor si bate-ti joc de ei, ca doar pentru asta te-au crescut.
Cata nerusinare, cata lipsa de respect... infiorator.

Printii nu cred ca sunt interesati de ce faci tu, sunt sigur ca au treburi mai importante, rezuma-te la parinti, ca pe printi ii doare-n cot.

| Miruna2838 a răspuns:

Deci,parerea mea este sa le spui parintilor tai ca ai o prietena pe vrei sa o vizitezi si ii intrebi daca te lasa sa mergi la ea.Alt ceva nu stiu..sau ai putea sa te muti unde locuieste el si sa le spui parintilor ca vrei sa locuiesti acolo..sa faci (liceul)spui ca nu iti convinge de scoala ta gasesti un motiv

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Părinții te lasă să faci o deplasare la oraș singură?
Atunci te duci acolo cu un motiv și te întâlnești și cu băiatul.
Și mai poți să educi pe părinți, să le explici că la 16 ani poți să ai un prieten de prieten. Așa încet, încet, să bați apropouri pe tema asta.

| Andreeush a răspuns:

Dacă nu le spui părinților atunci stai cuminte.
De ce vrei să intri în probleme?

| Violleta2022 a răspuns:

Il chemi la tine, la tara!

| Ben9648 a răspuns:

Cel mai bine ar fi săi dai mesaj pe wattap