| modestgirl a întrebat:

Hei. am 16 ani si sunt din Craiova si nu de mult m-am inscris la un club de actorie, tipele ce ne instruiesc sunt super de treaba si au cam 20 de ani si am hotarat impreuna cu o prietena sa mergem intr-o tabara de la acel club. Acolo am aflat de la niste fete lucruri super urate despre una din acele tipe...am ramas super socate si am zis ca nu poate fi adevarat ca aceea tipa super stiti voi, iar acea tipa ce ne instruia cred ca si-a dat seama ce stiam noi despre ea si s-a purtat super urat cu noi de atunci si am incercat sa vorbim cu ea, dar dupa cateva sapt. se prefacea ca nu ne mai cunoaste. prietena mea a trecut peste dar eu nu pot. tot timpul am crezut ca ma voi intelege bine cu acea tipa... cum pot face sa ma pun bine cu ea fara sa devin o lipitoare? doresc seriozitate a da si dau funda

1 răspuns:
| crimsoncriss a răspuns:

Cam greu. Unu la mana chiar daca stiati nu trebuia sa ii dati de inteles asta. Indiferent ce a facut sau nu a facut, relatia dintre voi era ceea de ce trebuia sa tineti cont. Ati putea incerca (desi nu dau multe sanse) sa ii trimiteti o scrisoare in care sa ii explicati ca nu stiti sigure daca e asa cum ati auzit. Si ca chiar daca ar fi asa voua nu va pasa. Folositi cuvintele propri. Si de asemenea puteti sa includeti ca ati dori ca lucrurile sa se intoarca la cum a fost. Si indiferent daca e de acord sau nu, sa va spuna ce a ales. Odata ce sti sigur raspunsul. Chiar daca e unul negativ, iti va fi mai usor sa treci peste. big grin Iti urez bafta.