anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, am 18 ani si vreau sa intru in normalitate. Sunt cam slab chiar daca am mancat o tona de prostii pana acum si numai cartofi prajiti si carne... de exemplu nu am mancat absolut niciodata iaurt simplu (fara fructe) si am primit o poza odata de la un prieten care manca. Si am zis ca daca el mananca eu de ce nu as putea? Am insa o tragere de inima, nu numai legat de asta, legat de mai multe feluri de mancate pe care nu le am mancat in viata mea. Chiar imi doresc sa mananc mai multe feluri de mancare insa imi este frica de gust si ca nu ma pot obisnui cu el

4 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Bună întrebare.

| AliTheo18 a răspuns:

Eu zic sa mananci orice fara retineri, orice mancare e buna, incearca si vezi daca iti place, nu se intampla nimic.

| NevermindXEXEXD a răspuns (pentru AliTheo18):

Nu e neaparat de placut, caci eu din cartofi prajiti si carne preparata in diferite moduri nu am iesit. M am obisnuit cu supa de pui, sarmalele, sunca si lapte. Cand sunt de exemplu la masa cu prieteni am mai mult curaj sa mananc ceea ce mananca si ei

| MelissaAdela a răspuns:

Mergi la sala ca sa cresti in masa musculara. Un om trebuie sa consume pe zi 1500-2000 de kalorii.Nu mai manca toate prostiile pentru ca in modul asta nu o sa pui pe tine cat trebuie si risti ca kg acumulate sa se depunda pe burtica (si nu cred ca vrei asta). Incearca sa te hidratezi cat mai mult (minim 2 l de lichide)
Mananca mancare bogata in carbohidranti, fructe bogate in proteine(banane). Mananca oua, spaghete...etc
Fa-ti shake-uri proteice din fructe (gasesti o gramada de retete pe internet)