| RoaRxDD a întrebat:

Hei...

Am avut parte de un inceput de saptamana oribil. Prietenul meu a fost dat la stiri, a fost electrocutat pe un vagon de tren, cazand. In primul rand am plans dupa el mult si bine.

Apoi la scoala niste fete mai mari spuneau ca-i vina mea ca l-am lasat acolo. Eu am fugit acasa, i-am spus mamei si cam in 15 minute am iesit iar, la spital, sa vad cum se simte.

In fine. Acele fete spuneau ca-i vina mea ca s-a urcat si a patit ce a patit pentru ca incerca sa ma impresioneze pe mine, chipurile.

Am vorbit cu mama baiatului, acum e mult mai bine, nu are arsuri prea grave. Dar prietenul meu are un bff. Acesta nu mai sta cu mine, sta cu fetele care spuneau ca e vina mea. Ma simt... abandonata.
Nu stiu ce sa fac, plus ca fetele dintr-o alta clasa ma ameninta -_- Pe alea le rezolv cu cateva cuvinte/palme, dar ce e urat e ca mi-e rusine sa mai ies pe sala la scoala, mi-e frica!

Ce sa faaac? :-

1 răspuns:
| DonCorleone a răspuns:

Hey happy
ar trebui sa incerci sa vorbesti cu fetele acelea cum ca nu e vina ta... si daca se intampla sa nu te creada
]punele pur si simplu in fata la baiatul ala si sa zica chiar el ca nu e vina ta
eu asa as procada daca as fii sigur ca nu e vina meawinking
multa bafta! :* sper sa se rezolve problema