| Alllllexandra a întrebat:

Hei,am avut un vis azi noapte.m-am trezit de dimineata era marti si trebuia sa merg la.scoala,exact ca in realitate,dar mi se tot dadeau ochii peste cap,mi se inchideau si i'am zis lu mami. Si mami a zis ceva de genu: "pai azi e marti si se implineste o saptamana de la parastasu lu nu stiu cine".(omul acela -credeam ca e bunica mea moarta demult-murise martea trecuta din cauza mea, sau am avut eu o legatura rea, ceva). Si eu zicem ca nu e marti ca nu are cum...si a batut un preot la usa si a zis: azi e marti,nu stiu ce, si soramea era terifiata si mami, ca si cum era timpul sa mor eu. Apoi a venit alt preot la usa si zicea: marti e ziua venirii..sau ceva de genu. Si mi'era o frica de muream,ma simteam bantuita,ca un suflet fara pace, si dupa s-a schimbat decorul si eram afara pe banca eu stateam in picioare, iubitul meu pe banca si ne pupam si era un autobuz in fata blocului. Cand m-am trezit, la 5 dimineata nu am mai putut adormi de frica...

5 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Du-te la biserica si te roaga, si sa zici rugaciuni in fiecare seara inainte sa adormi.

| mont a răspuns:

Stai linistita, e doar un vis nasol, cosmaruri cum le mai zice. Nu e real, fi vesela, incearca sa il uiti si totul va fi bine. happy

| ZeamăDeFasole a răspuns:

Terifiant. sad

| XDeDeX a răspuns:

Hei happy sunt doar vise franturi mici din realitate si din trecutul sau prezentul nostru.
Nu trebuie sa iti faci griji daca mai ai vise de genul cand te trezesti spune cu voce tare "e doar un vis" apoi incearca sa adormi :* nu te ingrijora.