Ii spui ca tu iti vei ridika notele:d
de ex si eu am inceput a 9. in generala luam premiul I note mari nu erau mai miki de 8, acum in clasa aa noua am luat un 6 si i-am spus mamei fara nici o retinere , ea a inteles nu m-a certat pentru ca are incredere in mine si stie ca eu imi voi ridica notele:*, acum rapsund in fiecare ora la aceeea materie. Mai am o data de raspuns si imi va ieshi media 10 (la aceea materie) chiar daca am luat acel 6 , nu iti fa griji vei trece peste, gandeste-te ca alti sunt in prag de corigentza sau chiar repetentzie...nu este sf lumii. Nu mai evita sa ii spui pentru ca att ea isi va pierde increderea in tine, spune-i inainte de Craciun ca sa poti profi de el din plin fara sa te gandesti cum iti vei marii notele
ceau bafta:* (lasa id pe privat si iti voi zice mai multe ) :*
Invata mai mult la materiile la care ai luat notele astea slabe si dupa ce iei note mai bune i le spui si astea bune si alea rele
Pfffff...Asta nota mica? Scuze. dar altii. iau si mai rau! Deci nu trebuie sa te ingrijorezi.
Spune-i ca ai invatat altceva decat ai avut la lucrare, ca nu ai stiut exact ptc erau foarte multe lectii si oricum cred ca va afla ori de la tine ori de la diriginta ta si daca iii zici uh e mai bine ptc nu se simte asa de prost ca atunci cand ii va spune altcineva.Si te va ierta ca asa sunt mamele se supara, dar iarta!
Succes!
Si eu sunt in a9a si am luat note de 6, 7 chiar si 5, dar mama nu se supara.Prin clasa a6a se supara cand luam nota mai mica dar acum nu zice nimic. Eu cred ca ar trebui sa ii spui ca altfel e la liceu si ca trebuie sa te inteleaga.Doar nu vrea numai 10 si 9 nu? Succes:*
Nu stiu. mama a spus inainte sa invat bine intre cl V-VIII ca sa intru la un liceu bun. iar apoi cand intru... important e sa trec clasa. ca doar nu ma da afara diin scoala ca iau 7 ...
Ii poti spune ca. nuhs.nu prea conteaza notele astea. si daca chiar nu o intereseaza. ii spui ca o sa ti le maresti tuh...
Fundi?
Poti sa ii spui cand e mai calma, altfel daca i spi cand e nervoasa ar putea sa isi verse nervii pe tine. Eu cand iau o nota mica incep sa-i spun : '' Pai sti ca nimeni din clasa nu au stiut si toti au luat note mici...'' (continui tu ) Am mai avut o colega asa ca tine care a luat in teza 4 si ea era o fata de 10 iar ea i-a spus mamei sale nota si mama a fost putin suparata dar i-a spus : '' Nu-i nimic, stiu ca poti mai mult de atat!'' Iar mama ta ar trebui sa fie constienta de lucrul acesta. mult noroc si la cat mai multe note mari!
...de obicei stai mult la pc? problema asta e si la mine.ca eu stau cam mult. si iau note.proste. mici la scl si aste e faza calculatorul
Eu in a saptea am luat un 2 la tehnologie ...si diriga mi-a promis ca nu-i zice nimic mamei. Mam tot rugat d profa si la sf anului mi la sters (eu nu iau note mai mici d 9)... poate ca daca mama ta nu are d unde sa afle si uh o sa it scoti notele toata lomea va fi fericita. Daca esti sigura ca mama ta sigur va afla spune-i inainte alfel va fi d 10 ori mai furioasa p tine. Fundita:X?