| Ella_4933 a întrebat:

Hei! :* Am nevoie de ajutor, cât mai repede! Deci : eu sunt o fată destul de dragută şi multă lume a spus că sunt frumoasă şi aşa dar tot destulă lume îmi zice că îs urâtă. Astăzi chiar băiatul de care-mi place m-a facut urâtă sad! Pe mine mă afectează foarte mult aceste vorbe pentru că eu nu mă consider aşa frumoasă, având în vedere că în liceu sunt o groază de fete superbe! Ce să fac să nu mă mai afecteze? Nu ştiu orice şi o care online să citesc care să mă întărească, orice! Please; o3! Vă mulţumesc!

8 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Conteaza si ce ai in cap, conteaza ce fel de om esti, asa ca atata timp cat ai tot ce-ti trebuie, esti sanatoasa si fericita, nu mai ai nevoie de nimic. Nu te aprecia niciodata strict dupa aspectul exterior. Pe langa asta, pentru cineva poti parea foarte frumoasa, iar pentru altcineva doar o fata banala, obisnuita. Frumusetea e relativa, e apreciata diferit de toti, noi suntem foarte diferiti unii de altii, iar asta e bine.
Gagiul respectiv ti-o fi zis ca esti urata, dar asta poate avea 2 taisuri. Poate sa-ti fi zis asta pentru ca nu-l interesezi, iar in cazul asta lasa-l in pace si vezi-ti de treaba ta, ca mai sunt baieti draguti pe lume, dar poate sa-ti fi zis asa si pentru ca vrea sa te tachineze, pentru ca te place si vrea sa vada cum reactionezi. (mda, baietii au un mod cam ciudat de a le arata fetelor ca le plac la anumite varste...)
Tu mergi pe drumul tau, fii putin mai indiferenta cu el si nu te mai gandi la lucruri care nu ar trebui sa te preocupe. Frumoasa esti abia atunci cand frumusetea vine din interior!

| Mădăăăăăăăăăăăăăăă a răspuns:

Mai, nu va inteleg cu chestia asta "care e mai frumoasa". Dumnezeu ne-a facut pe toti frumosi in felul nostru, fiecare om este frumos, frumusetea este trecatoare, insa frumusetea sufletului ramane vesnic frumoasa si dragalasa. Nu trebuie sa te afecteze ce spun altii, sunt doar baliverne, si chiar o spun pentru ca vad ca tie iti pasa, si asa o tine mortis sa te enerveze, nu trebuie sa ii asculti, cand cineva iti spune ca esti urata, nu trebuie sa raspunzi la ce-ti zice, sau sa bagi in seama, te prefaci pur si simplu ca nu ai auzit.Ei sunt doar niste specimene esuate, care nu stiu ce inseamna frumusetea in adevaratul sens al cuvantului. Deci nu mai pune la suflet nimic! Daca pe alt cineva ii deranjeaza ceva la tine, nu te schimba pentru ei! Decat daca tie nu iti place comportamentul tau happy.
Fi tare! Sunt sigura ca vei reusi.

| Ella_4933 explică:

Mulţumesc mult pentru ajutor! Mai aştept răspunsuri big grin ( @Marrydragutza98 : You`re totally right!winking, @deea1music : M-ai făcut să râd laughing, thank you :*, @Elena00000: Şi eu sunt de acord cu frumuseţea interioară, dar aşa a fost învăţat omul să reacţioneze la insulte şi eu nu-i bag în seamă dar mă deranjează, sufletul simte. Nu-l critic pe Dumnezeu pentru că ştiu că orice lucrare a Lui este perfectă dar dacă oamenii nu m-ar mai critica aşa mult aş fi şi eu mai puterinică. Anyways thank you big hug )

| Ella_4933 explică:

@ŞoSeŢeL : Exact aşa îs şi eu. Dacă 50 de persoane spun că sunt frumoasă şi 20 spun că sunt urâtă eu ţin cu cei 20 laughing. Nu ştiu ce aş putea să vb cu el. Adică la scl se uită tot timpul la mine şi de când m-a făcut aşa eu nu mă mai uit la el, nici de mi-ar scoate ochii laughing. ( Ideea a fost că eu şi cu o prietenă treceam şi el a zis către prietenul lui " Dăte bă să treacă fetele astea urâte " şi prietena mea nu a auzit când el a zis şi urâte şi o început " Vai că numa pe tine te-o făcut urâtă" eu eram gen " serios? şi tu?". m-am simţit extrem de naşpa sigh )

| Ella_4933 explică:

@yellowalien : Mulţumesc de sfat! Aşa şi este deşteaptă sunt, devreme acasă sunt, talentată sunt, sănătoasă sunt, bună la suflet sunt. deci din toate astea sper să iasă tot ce-i mai frumos. laughing Dar vezi lumea te critică după aspect înainte să te cunoască şi asta e noua modă. sad

| ŞoSeŢeL a răspuns:

Asa sunt si eu.Lumea imi spune ca sunt draguta si frumoasa dar unii spun ca sunt urata si si eu cred asta.Problema noastra ( eu si tu, poate si altii )este ca suntem prea emotive.Inainte sa stau cu baiatul de care imi place el statea de vorba mai mult cu ''BFF'' a mea in loc sa vorbeasca cu mine '_'. Asta ma demoraliza. Asta sa mai intamplat chiar daca stau cu el de un an, si o gramada de fete se dadeau la el si el nu facea nimic. Iti da-i seama ca eu credeam ca vrea sa se desparta de mine pentru alta si acasa plangeam si totusi el a ramas cu mine.Nu stiu cui o datorez dar e cel mai bun lucru pentru mine. Incearca sa nu iei orice in seama fiindca nu toata lumea iti vrea binele. Unii pe care ii consideri prieteni iti vor pune piedeici si te vor face sa suferi. Nu spun ca toti sunt la fel dar acea ''BFF'' a mea se folosea de mine ca sa ajunga la el. Chiar daca tu te consideri urata trebuie sa te aduni si sa faci in asa fel incat sa vorbesti cu el, sa te apropii. Sa incerci sal intelegi caci poate vorbele urate pe care ti le-a spus au fost doar pentru ca era nervos.Nu te descuraja! Ridicate si lupta in continuare pentru el!
Mult succes si daca mai ai nevoie de mine trimite-mi un mesaj.winking Sper ca ti-am fost de ajutor.happy

| ŞoSeŢeL a răspuns:

Ella.daca prietena ta te-a facut urata si pe ea s-a facut un ''specimen mai delicat'' dupa ce a venit insulta baieriilor dupa mine nu este o prietena prea buna. Posibil ca baiatul sa fi glumit fiindca si eu imi alintam cateodata prietenul si ii mai spuneam ''uratule''. Dar era in sens ca imi este drag si ca tin la el si el stie asta. Poate ca asta vroia si baiatul X sa spuna.
Si in privinta vorbitului cu el, gaseste subiecte ce aveti in comun sau ceva ce lui ii place sau considera interesant: muzica, sport, arte sau orice alceva.
Succes!happywinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se spune ca intai trebuie sa te consideri tu pe tine frumoasa, ca apoi sa te considere si altii.nu-i mai baga in seama, tu esti cea mai frumoasa, si odata ce ai sa ai o parere buna despre tine, acelasi lucru il vor crede si altii