Tu las-o in pace! Din greseli invatam! Eu cred ca ai facut destule.Ai avertizat-o, chiar i-ai dat un ordin.Si cel m-ai important i-ai vorbit despre propia ta experienta cu un asemenea specimen. Deci las-o cateva zile, pana isi da seama ca acel individ isi bate joc de ea.Si dupa o sa vina singura si o sa-ti ceara iertare. Nu te ingrijora
Te pup:*!
Las-o pana va realiza singura asta ca tot la tine va veni sa iti ceara sfaturi pe urma.nu ai ce sa ii faci problema e ca tipul sa nu bage strambe dupa ce se desparte de ea si sa ii scoata vorbe prin oras.gura lumii nu poate fi inchisa.
Buna Cosmiiina,
Imi place cum ai procedat si imi dau foarte bine seama ca vrei ca prietena ta sa aiba tot ce e mai bun. Eu zic sa o lasi balta si sa nu te rogi de prietena ta prea mult. Se vede de la o posta ca acum e aburita si nu vede ce face. Cand isi va da seama ce greseala a facut ca nu te-a ascultat si cand isi va dea si ea seama ca lui nu ii pasa de ea nici cat negrul sub unghie o sa vina si o sa iti ceara iertare.
Tu nu ai gresit cu nimic si ai incercat sa o ajuti.
Pa, pa
Buna
Pai, ce pot sa-ti zic e doar atat: las-o sa vada singura.
Dupa cum ai explicat e de inteles ca ai facut totul ca sa isi dea si ea seama ca nu el e un mitocan.Ma gandesc, acum ca ai zi ca ea il iubete mult, sa nu faca intentionat asa pentru ca tu i-ai spus si ea crede ca tu ii placi prietenul si chestii.intelegi?
Daca tot zici ca i-ai spus, nu mai ai ce face mai mult.Fiind prietena ei, ai facut tot ce ai putut. Daca mai mult nu se mai poate asta e.O sa vada singura cand o sa o raneasca ca trebuia sa te asculte si isi v-a invata lectia.Pana atunci.sincer chiar nu m-ai ai ce face.
Sper ca te-am ajutat
Elenastoica9 întreabă: