| DIANAIOANADIANAEUIOANA a întrebat:

Hei :* Am nevoie de ajutor. Tatal meu este un om care ii place sa bea alcool si de fiecare data cand bea o bate pe mama, o data ma barut si pe mine ce sa fac data viitoare cand bea?

Răspuns Câştigător
| an0therkid a răspuns:

Mergi la un psiholog si spune-i problema ta, te va ghida oarecum spre un raspuns
dar daca nu vrei sa mergi la psiholog invata-i obiceiurile... daca mananca ceva pune ceva somnifere(ceva mai multe); gaseste un moment cheie si da-i cu sticla in cap
spune-i mamei tale sa se desparta de el

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea ai ce, cel putin eu nu am avut ce sa ii fac, daca ridicam mana mi-o luam asa ca. cel putin am avut noroc si a crapat cand aveam 14 ani.

| deliqventa13 a răspuns:

Sa nu il bagi in seama, sa il ignori total, si cand te intreaba ce este ii spui ca nu il mai suporti cand bea, poate va functiona si va intelege cat de rau a gresit

| UngureanuR a răspuns:

Sincer, nu inteleg familiile astea... Maica-ta de ce l-a luat ''de barbat'' pe taica-tu daca e alcoolic? Cheama politia, ce poti face? Se vor ocupa ei de el daca o bate pe nevasta-sa si pe fica-sa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru UngureanuR):

Majoritatea devin alcolici dupa ce se insor, cand ea devine dependenta de el, adica cu banii si restul

| sbjdbdjdjchdcdbcdbcjdcjdbcd a răspuns:

De ce nu divorteaza mama ta? Mergi la psiholog! Vorbiti cu el cind nu baut,,spunetii ca plecati sau sa plece daca va mai bea! Dar daca nu,atunci gatiti, spalati hainele numai pentru voi,, pe el lasatil in voia sa! Ati putea anunta politia, ca si cum sa-l avertizeze ca daca va va mai batea sa-i dea amenda sau sa il inchida! Funda?happyFii curajoasa! Nu o lasa pe mama ta sa sufere,, fii alaturi de ea!