Parerea mea este ca acelei prietene ii place de acest baiat. Vorbeste cu ea despre lucrul asta...intreab-o daca ii place de el. Daca o sa ti dea un raspuns pozitiv inseamna ca asta e problema...e posibil sa nu recunoasca. oricum nu are motiv sa se supere.e normal sa te intalnesti cu baieti have fun kiss
Nu mai bine mergi tu singura cu baiatul sa va plimbati? Nu cred ca i-ar conveni sa vina si prietenile,poate o sa se intimideze, si nu o sa spuna nimic, toata intalnirea.Si dupa, te poti intalni cu cele 2 prietene, si fa-ti mereu timp pentru ele, pentru ca te vei plictisi/va ve-ti desparti( cu baiatul), si nu o sa mai ai prietene are sa te ajute sa treci peste. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic
Intr-o zi te intalnesti doar cu acel baiat? Nu poti sa stai 2 ore cu el, 2 ore cu ea.
Sau cand iesi cu cealalta prietena sa o incluzi si pe dansa?
Exista mii de rezolvari, ce dramatizezi atat? Nu cred ca ai nevoie de cineva care sa-ti spuna asta. Daca gandeai putin te prinde-ai si tu ca nu e asta o atat de mare problema. ["E imposibil sa gasesc singura o cale de scapare! "]
Onno, daca ma voi intalni cu el ea se va supara, ea doreste sa fie pe primul locc.