| Roxanne_7564 a întrebat:

Hei! am nevoie de ajutorr : :-s deci. Sa spunem asa : azi am hotarat ca merg cu un baiat sa ne plimbam, maine merg cu o prietena, dar din pacate am o problemacrying o alta foarte buna prietena s. a suparat pe mine din cauza ca ma intalnesc cu acel baiat, nu mai am timp si pentru ea. Va rogg ajutati.ma.
Va multumesc:*!

Răspuns Câştigător
| AndddRu a răspuns:

Parerea mea este ca acelei prietene ii place de acest baiat. Vorbeste cu ea despre lucrul asta...intreab-o daca ii place de el. Daca o sa ti dea un raspuns pozitiv inseamna ca asta e problema...e posibil sa nu recunoasca. oricum nu are motiv sa se supere.e normal sa te intalnesti cu baietiwinking have fun kiss

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu mai bine mergi tu singura cu baiatul sa va plimbati? Nu cred ca i-ar conveni sa vina si prietenile,poate o sa se intimideze, si nu o sa spuna nimic, toata intalnirea.Si dupa, te poti intalni cu cele 2 prietene, si fa-ti mereu timp pentru ele, pentru ca te vei plictisi/va ve-ti desparti( cu baiatul), si nu o sa mai ai prietene are sa te ajute sa treci peste. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic tongue

| Unffox a răspuns:

Intr-o zi te intalnesti doar cu acel baiat? Nu poti sa stai 2 ore cu el, 2 ore cu ea.
Sau cand iesi cu cealalta prietena sa o incluzi si pe dansa?

Exista mii de rezolvari, ce dramatizezi atat? Nu cred ca ai nevoie de cineva care sa-ti spuna asta. Daca gandeai putin te prinde-ai si tu ca nu e asta o atat de mare problema. ["E imposibil sa gasesc singura o cale de scapare! "]

| Roxanne_7564 explică:

Onno, daca ma voi intalni cu el ea se va supara, ea doreste sa fie pe primul locchappy.

| Lorrmdde a răspuns:

Ia.o si pe ea cu tine :* adica, totusi, e prietena ta :*.