Nu mai este chiar asa buna prietena daca face chestiile astea. Depinde de educatia pe care a primit-o in familie, iar daca a fost mereu obisnuita sa i se faca pe plac atunci nu poti sa-i faci nimic. Cel mai bine ar fi doar sa o eviti si sa-ti gasesti prieteni adevarati. Daca ea pune accent pe hainute si mancarica in oras atunci e clar ca are doar de un "catelus" de companie nu de o prietena. Ai grija ce faci in continuare.
Am incercat de foarte multe ori sa ma indepartez de ea si mereu a intervenit mama ei, dorind cumva sa ne "impace"..MUltumesc mult de sfat, chiar simteam nevoia sa ma descarc. ✌
Daca spui ca e prietena ta cea mai buna nu mi se pare firesc sa aiba ''figurile'' astea fata de tine. Daca tu nu ai bani ar trebui sa-ti ia si tie ceva daca tot vrea sa o insotesti in mall. Asta cred eu. Sper ca te-am ajutat
Nu ma intelege gresit dar eu nu astept cadouri din partea ei. M-as simti datoare fata de ea daca ar face asta, as vrea doar sa nu se mai amuze de persoanele care nu-si permit sa manance zilnic in oras si sa-si cumpere aproape zilnic haine. Dar ea nu vrea sa inteleaga lucrul asta, se pare. Mersi oricum de sfat si ca m-ai ascultat:*
Ei nu i se pare firesc ca atunci cand am bani nu vreau sa mergem la restaurante, fast-food uri etc si cred ca se simte mai bine facandu-ma sa ma simt injosita. infine mersi :***