Un majorat de "numai" 3000 lei? Si 25 persoane? Glumesti sau faci nunta?
La mine in bloc tocmai s-a facut un majorat. La local. Dar a fost strict familia. Bine, extinsa cu unchi si cumnati. Dar tot numai familia.
Micsoreaza numarul de persoane ca sa te poti incadra in cei maxim 4000 de lei
cu 25 de persoane bugetul trebuie sa fie cat pentru un botez
cum cred ca ti-am mai spus pe alt topic, mai bine sa iti faci ziua decat sa nu ti-o faci!
considera acest majorat ca fiind o zi de nastere pe care ti-o faci cu prietenii (insa atentie sa mergeti intr-un loc misto) si te simti bine, si nu o petrecere cu fast!
unii fac petrecere cu fast ca au parinti cu bani atat tot!
tu fii intelegatoare ca nu ai ambii parinti si nici nu te scalzi in bani, fii smart!
Eu nu stiu despre ce milioane vorbesti tu, ca alea au iesit din folosinta de peste 10 ani si cine ii mai are ii pune pe foc, ca-s fara valoare.
Banii cu care se plateste in ziua de azi sunt leii (ron) sau euro!
De ce nu-ti iei o excursie in strainatate sa te plimbi, sa vezi lumea, in loc sa bagi toata familia la cheltuieli inutile, de parca cuiva ii pasa ca faci tu 18 ani?
Fii cu bun simt si intinde-te atat cat mama ta isi poate permite sa-ti dea, ca nu merita pentru nimic in lume sa te bagi in datorii ca sa-ti imbuibi prietenii cu bautura si mancare, fara nici un rost.
Numai al romani vad stilul asta prostesc prin care tu platesti tot ca altii sa vina si sa se distreze pe banii tai.
Occidentalii te invita la petrecerea de ziua lor si toata lumea pune bani sa plateasca consumatia, inclusiv a celui aniversat, deci acela este cu adevarat sarbatorit, nu vice versa, el neplatind nimic.