| 333AllIWant a întrebat:

Hei. Am nevoie de putin ajutor, in legatura cu un vis. Eu sunt indragostita de un cantaret de aproximativ 6 luni... este frumos, tanar etc ( in fine are multe calitati si este super ). Eram prin cartier si deodata il vad impreuna cu vreo 2 prieteni pe care eu nu ii cunosc. In vis, am senzatia ca actiunea se desfasoara in mai multe zile. Peste un timp il vad la mine acasa impreuna cu fratemiu, vorbind [ in realitate, baiatul de care sunt indragostita vorbeste doar in rusa; insa in vis vorbeste perfect engleza, si eu inteleg totul in romana fara sa traduc un cuvant; cam ciudat ]. In ultima parte a visului, fara sa se fi petrecut niste lucruri care sa imi dea de banuit, il vad impreuna cu amicii lui si eu ii zic in engleza ceva de genul " Daca nu te voi mai revedea, vreau sa stii ca ma gandesc la tine ", si dupa aceea el imi da de inteles sa ma opresc de parca ar fi stiut ce urma sa zic mai departe. Si apoi ii zic " Ai grija de tine " si il sarut pe obraz timp de vreo 10 secunde, de parca acel moment nu s-ar mai fi terminat, ceea ce imi si doream. Dupa aceea, ma intorc cu spatele si o rup la fuga putin " dezamagita " daca pot sa zic asa, nestiind ce simte el in realitate pentru mine si fara sa ii dau un ragaz sa ma vada. Totusi eu ii aud pe amicii lui spunand ceva de genul " Mama, ce fel te-a sarutat! " si il vad uitandu-se la mine ( in timp ce fugeam ) foarte mirat si lung. Spre sfarsit, eu dormeam in pat ( era zi si in camera venea putina umbra dinspre fereastra ). Ii aud vorbind pe amandoi ( pe baiatul de care sunt indragostita, dandu-mi seama ca a mai ramas in oras, si pe fratemiu) si in camera alaturata mai era cineva, dar nu stiu cine. Trezindu-ma de 4 ori, nu vreau ca el sa stie ca sunt treaza si ma prefac ca dorm. Fratemiu ma inveleste la loc ultima data ( deoarece avem doar un maieu si niste chiloti ); in final ma trezesc de-a binelea si ma uit la el, avand senzatia ca nu imi dau seama ce se intampla si ma uit in gol. Dupa care ma trezesc. Va rog sa imi spuneti ce semnifica acest vis si daca are vreo legatura cu acest baiat. Multumesc!

2 răspunsuri:
| IuliaTd a răspuns:

Pai nu cred ca are nici o legatura, doar ca iti place tie foarte mult! Pentru ca te gandesti mereu la el e si normal sa il visezi, crede-ma mi s-a intamplat si mie si cred ca nu e persoana care nu a visat asa ceva! Nu e ciudat, dupa un timp o sa vezi ca nu o sa mai ai acel sentiment ciudat! Te pup! happy

| 333AllIWant explică (pentru IuliaTd):

Da, ai dreptate in legatura cu faptul ca imi place foarte mult de el si ma gandesc mult el... insa nu despre asta este vorba. Ceea ce eu vreau sa aflu este ce semnifica sarutul din visul meu, si ce legatura are cu acel baiat.