| Nothingimportanttoyou a întrebat:

Hei,am nevoie de un raspuns detaliat aici.
Am o prietena care vrea sa fumeze,doar ca pur si simplu nu poate (dupa cum explica ea ). pufaie tigara,nu trage in piept. pur si simplu nu poate inspira fumul in plamani si se ineaca des. Nu stiu,am incercat sa-i explic cu faza cu 'vine mama,vine mama' si s-o sperii. Dar nu reusesc. Aveti ceva idei cum sa o invat?
dau funda. p.s. abtineti-va de la raspunsurile gen ' nu o invata, lasa-te de fumat '

Răspuns Câştigător
| Wehrmacht a răspuns:

Prietena ta este cumva un cadavru?
Adica poate sa inspire si sa expire dar aceste 2 chestii sunt imposibil de realizat cand a aprinde o tigara?
O baga-n gura, suge putin fum in gura, o scoate, trage aer in plamani si se duce si fumu'.Ce-i asa greu?
Dupa cum ai spus-o n-a mai fumat, da? Vezi sa nu incerce cu d-alea prea tari pentru ea ca o sa se inece.
Cereti una sau doua mai slabe la un magazin care le vinde la bucata(nu are rost sa iei un pachet intreg si sa afli ca nu-ti plac).

2 răspunsuri:
| 德尼莎 a răspuns:

Deci trage fumu in gura, apoi inspira(cu gura) dar sa nu traga direct in piept. Daca vrei sa ii cumperi tigari slabe iti recomand Winston albastru sau dunhill alb, kent clasic. ^^ nu stiu ce ii este asa de greu eu m-am apucat singura nici nu stiam cum se face, am bagat tigara in gura am tras si aia o fost laughing)