| pustoaica18 a întrebat:

Hei! am nevoie de un raspuns urgent. saptamana trecuta am fost la ginecolog si mi-a dat anticonceptionale diane 35 pentru lipsa menstruatie. mi-a spus sa le iau in prima zi a ciclului dar eu le-am luat mai inainte si acum nu stiu cand sunt protejata si pot avea contact sexual neprotejat. Nu am mai luat pana acum niciodata anticonceptionale si nu stiu cat timp trebuie sa le iau pentru a fi protejata,avand in vedere ca nu le-am luat in prima zi a ciclului. va rog, ajutati-ma, am nevoie de un raspuns de la cineva care stie sigur. funda + vot

Răspuns Câştigător
| AngelliGina1981 a răspuns:

Ginecologul meu mi-a spus ca pot lua pastilele pentru prima data si inainte de menstruatie daca am nevoie de protectie, asta va impiedica continuarea ciclului menstrual. Daca nu esti sigura, mai bine astepti sa termini blisterul, faci pauza aia de cateva zile ca sa iti vina menstruatia apoi incepi alt blister. Mai bine mai astepti decat sa-ti para rau happy

1 răspuns:
| ZURRYY a răspuns:

Pai dc le-ai luat inante trebuia sa le iei exact asa cum ti-a spus doctorul.Deci acum ti-ai revenit la normal cu ciclu iti vine normal sau nu? Pt ca daca da atunci cand iti vine ciclu inseamna ca trebuie sa te protejezi si atunci cand nu inseamna ca poti si fara, dar sfatul meu este sa consulti doctorul si sa nu te iei dupa tot ce se scrie.