| ღMikyღ a întrebat:

Hei. Am nevoie de un sfat ceva la chestia asta. Mama e foarte diferita fata de mine: este prietenoasa, o place toata lumea, este populara si prietenele mele se inteleg mai bine cu ea decat cu mine

8 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Vorbeste cu ea, impartaseste-i toate gandurile si intreb-o cum poti fi ca ea.

| SorinelF86 a răspuns:

Dar tu cum esti? cum te porti cu cei care te plac si cu cei care nu te plac? ce atituine ai cand mergi pe starda, la cumparaturi?

| SorinelF86 a răspuns:

Uita-te prima data la tine si vezi ce faci diferit fata de ea

| ღMikyღ explică:

Cum as putea sa-mi schimb atitudinea sau nu stiu, cum as putea sa ma schimb sa fiu ca ea?

| ღMikyღ explică:

Doamne cate raspunsuri bune sunt. Va multumesc don suflet. Va voi tine la curent va promit

| writtennnns72 a răspuns:

Evident mamele noastre trebuie să fie exemple pentru noi, doar nu te bucurai dacă mama ta era un exemplu prost. Spui că este prietenoasă? Fii şi tu prietenoasă! Comunică, împrieteneşte-te cu mai mulţi oameni, dă sfaturi, complimentează lumea, emană fericire! Place pe toată lumea? Fă şi tu la fel. Este populară? Cum am mai zis, împrieteneşte-te şi fi o fată cu bun simţ care îi ascultă pe cei din jur, aşa toţi îşi vor face o impresie bună despre tine. Prietenele tale se înţeleg mai bine cu ea? Încearcă să vorbeşti cu ele şi întreabă-le ce le deranjează la tine ca tu să te poţi corecta în timp, dar asigură-te că nu te deranjează pe tine această schimbare.

| ToryWiliams a răspuns:

Buna! Incearca sa comnici mai mult cu ea, sa te apropii si tine minte ca mama ta trebuie sa fie in primul rand cea mai buna prietena a ta. Sper ca te-am ajutat!

| Stefy335 a răspuns:

Cautati prietene pe masura ta cu care sa te intelegi tu bine.Fa ceea ce te face fericita!