Dar tu cum esti? cum te porti cu cei care te plac si cu cei care nu te plac? ce atituine ai cand mergi pe starda, la cumparaturi?
Cum as putea sa-mi schimb atitudinea sau nu stiu, cum as putea sa ma schimb sa fiu ca ea?
Doamne cate raspunsuri bune sunt. Va multumesc don suflet. Va voi tine la curent va promit
Evident mamele noastre trebuie să fie exemple pentru noi, doar nu te bucurai dacă mama ta era un exemplu prost. Spui că este prietenoasă? Fii şi tu prietenoasă! Comunică, împrieteneşte-te cu mai mulţi oameni, dă sfaturi, complimentează lumea, emană fericire! Place pe toată lumea? Fă şi tu la fel. Este populară? Cum am mai zis, împrieteneşte-te şi fi o fată cu bun simţ care îi ascultă pe cei din jur, aşa toţi îşi vor face o impresie bună despre tine. Prietenele tale se înţeleg mai bine cu ea? Încearcă să vorbeşti cu ele şi întreabă-le ce le deranjează la tine ca tu să te poţi corecta în timp, dar asigură-te că nu te deranjează pe tine această schimbare.
Buna! Incearca sa comnici mai mult cu ea, sa te apropii si tine minte ca mama ta trebuie sa fie in primul rand cea mai buna prietena a ta. Sper ca te-am ajutat!
Cautati prietene pe masura ta cu care sa te intelegi tu bine.Fa ceea ce te face fericita!