| DiaDiana354 a întrebat:

Hei! Am nevoie de un sfat legat de un baiat. Eu am 13 el are 15. Il cunosc de un an si am vorbit foarte des si mult. am avut oarecum 2 relatii sa zicem ( ne-am prostit mai mult ) dar noi nu ne-am intalnit sau asa. Acum cateva luni a zis ca e ok sa luam o pauza sau ceva de genul si s-a cuplat cu o alta fata si s-a despartit de ea acum o saptamana. Faza e ca eu tin mult la el dar el vrea sa fim doar prieteni si vorbim des despre chestia asta dar nu imi mai zice ca tine la mine sau asa desi imi face complimente etc. Ieri m-am certat rau cu el ca nu s-a tinut de cuvant si l-am blocat pe fb si ne-am cam insultat asa si sambata merg cu o fata prin cartier la el si e si el acolo,. ceva gen voi fi pusa fata in fata cu el :/ De vorbit cu el nu mai vreau e nesimtit dar ce sa fac oare legat de chestia asta :? :/

2 răspunsuri:
| CrissCristina25 a răspuns:

Daca crezi ca este nesimtit si el nu vrea sa aiba o relatie cu tine cel mai bine ar fi sa nu te mai vezi cu el, sa rupi orice are legatura cu el, pentru ca asa vei evita oarecum sentimentele care pot sa fie mai puternice dupa cel vezi.
Si daca tu il iubesti iar el nu, atunci nu trebuie sa fiti prieteni, nu ai cum sa fii prieten cu cineva la care tii, de aceea cel mai bine ar fi sa numai vorbesti cu el si nici sa-l mai vezi. Asa nu vei suferi si mai tare.

Bafta!

| MrsVamp a răspuns:

Nu-l baga in seama. Esti acolo pentru un scop, altul decat a vorbi cu el.