In primul rand, baietii evita sa faca cadouri pentru fete deoarece le e rusine de faptul ca te place, nu stie cum sa iti zica si ca daca iti da un cadou vei crede ca te place apoi daca tie nu iti place de el si ii spui va fi distrus.
Ok prea mult din viata mea.
S-ar putea sa te placa sau nu, daca fata spune ca e profitor se mai intampla, dar eu cred ca te place si daca iti cere sa ii faci temele sau sa ii dai sa le copieze... Cred ca profita
Ori cum ai o viata nimeni nu moare pentru asta, eu zic sa iti incerci norocul sa ii spui ca iti place de el (atentie! Vine partea care te va face sa iti fie frica de asta si sa refuzi sa-i spui) poate spune nu si incepe sa rada de tine si sa faca glume despre asta (daca e genul ala)
E doar un cadou si eu scot fetele la suc nu inseamna ca mergem sa ne **** dupa )
Ba mai sti. XD
Oricum eu nici nu am stat sa ma gandesc prea mult pentru un raspuns
Scriu ce imi vine pe moment
Cunosc stereotipul asta. Nu prea e bine sa il ai aproape, o sa intelegi si de ce...
)))))))))) vrei sa te transferi pentru ca ))))) nu mai vrei o persoana pe langa tine inca 3 ani care o sa treaca mai repede decat crezi... woooow fetita esti speciala rau . nu ne aflam intr-un film disney revino pe pamant nu ajuta pe nimeni decat daca chiar este nevoie incearca sa nu depinzi de altii si iubirea v a veni mai devreme decat crezi.
Cata rautate ) imi place )
Esti bolnav, avem ceva in comun XD
Normal ca te place! Dacă la fiecare mișcare de a ta te analizează e deja prea evident,mai ales cu tachinarile. Ar trebui sa-l bagi și tu în seama un pic, intr-un final băiatul va renunța crezând ca tu nu îl placi, corect? În legătură cu transferul, nu, în niciun caz sa nu te transferi doar din cauza unui băiat. Indiferent ce se va întâmpla intre voi nu va trebuie sa faci o schimbare. Ar trebui sa-i dai un mesaj pe privat?
Penaaaa1 întreabă: