De buna seama ca te-a remarcat dintre celelalte colege si nu ii esti deloc indiferenta. Este modul mai stangaci al baietilor oarecum timizi dar care pe de alta parte incearca sa afiseze un comportament mai ""teribilist"" pentru a fi bagat in seama.Te sfatuiesc sa fii un pic mai tupeista in momentele cand veti fi doar voi doi si sa-i dai de inteles ca il agreezi.L-ai putea indemna/propune sa te conduca oparte sau tot drumul pana acasa dupa terminarea cursurilor.
Sunt sigur ca e foarte timid. ) Da, recomandarea ta e buna pentru ea! Sa fie mai tupeista daca si-l doreste. Macar unu poate nu e timid.
De placut te place clar. Intreaba-l odata daca are curaj sa te invite undeva sau sa te conduca acasa, numai voi doi Baiatul este timid si clar are nevoie de o incurajare din partea ta. Cand sunteti in doi, ajuta-l cu conversatia pentru ca s-ar putea sa nu se descurce. Vorbiti despre ce va place, ca sa va cunoasteti mai bine.
Cand e cu golanii lui si te abordeaza, roaga-l sa vina putin cu tine la o plimbare de 2 minute si atrage-i atentia ca felul asta de a pune problema nu face decat sa il indeparteze de tine, asta vrea?! dupa care vezi ce reactie sau comportament o sa aiba... succes!
Dupa cum se comporta el se oobserva ca tine la tine, se vedeca este gelos ca stai cu altii si ca te vrea numai pentru el, e clar ca te place si nu cred ca face misto sansa ca face misto de tine este mica, mai bine ai spune ce simti pentru el, in cazul in care el nu iti impartaseste sentimentele spune-i ca ai glumit si tu un pic si gata, asa ar fi cel mai bine
sper ca te-am ajutat
Eu zic sa-l iei tare de fata cu prieteni lui, iti zic si cum..cand mai e cu ei si iti zice ca esti frumoasa sau le zice lor du-te la ei si spune-i :ce zici? ce le-ai zis? daca vorbea cu prieteni lui, el o sa rasp,, ca esti frumoasa'', spune-i direct,, si ce ai de gand sa faci daca sunt frumoasa?'' si atunci o sa vezi cum o da Braila ) fi mai tupeista ca el, fetele tupeiste obtin ce vor
Geo2969686 întreabă: