Pai mie mi se pare ca aio prietena usor influentabila si ca nu iti este o prietena adevarata,nu te cobori la nivelul lor,vezi-ti de viata ta si incearca sa-iumilesti la tabla la ascultat,la umilinte etc. Nu are ce sa-ti faca politia pentru ca esti minora si in fond ce poate sa reclame? Alo, politia? Eu sunt fatalau si m-a batut o fata din clasa? Hai sa fim seriosi. Umilestei prin gandire si nu te pune la mintea lor...App, schimbati prietena urgent!
Pfff nu-s eu uneori ma cert cu ea mrg ea e mai desteapta ca mine dar ...chestia e ca de ex: odata ina 6-a a zis ca i-am schibmat pw lu teo de la un joc si eu nici macar nu ma jucam jocul acela...altadata spune incontinu ca mint si de ex la teza la o chestia eu am zis c e predicativa si a zis imediat ca am zis la intamplare.(la rom, civica, chestiile de uman sunt mai bine) nu stiu unepri ma enerv dar mie si urat sa ii zic si mss ca ai citit.e ff mult si ma bucur>
Nici o problema,oricand Imi place sa ajut si cand o sa am si eu nevoie poate o sa citeasca cineva si la mine
Iti zic sigur,nu conteaza ca e mai desteapta ca tine,poate ca nu e,poate ca tu o faci sa para asa desteapta,iti zic eu,fara tine s-ar putea sa fie moarta,o sa te roage sa te impaci cu ea. Schimbatio, fa o pauza! Nu merita, am avut si eu o problema exact ca tine! Nu merita...o sa-si bata mai mult joc de tine! O sa te barfeasca pe la spate.Nu mai fi prietena cu ea, crede-ma te invat de bine.Pana n-ti gasesti o prietena adevarata, pe care ar trebui sa o testezi mai intai si sa nu i zici secrete pana nu simti tu ca e de incredere nu spune nimic! Ea nu o sa-ti fie nicioadata o prietena adevarata!