| SweeteLovee a întrebat:

Hei!happy Am o intrebare: cum fac ca atunci cand intru pe mess, sa pot sa-mi setez un anumit tip de scris [de ex. comic sans mersi], fara ca atunci cand vorbesc cu cineva sau cu mai multi trebuie de fiecare data sa dau pe un scris anume? Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Supps a răspuns:

Logheaza-te pe mess si apasa Ctrl+Shift+P sau pur si simplu intra la Preferences (e acelasi lucru) si acolo setezi tipul si culoarea scrisului care vrei tu.

4 răspunsuri:
| BluLăvzIu a răspuns:

Buna.Este simplu.Intri acolo sus la messenger (asa scrie messenger). Vezi tu ca mai e acolo sus ACTION SI CONTACTS.Dai pe messenger. Apoi dai pe PREFERENCES(este a 11 a si a 12 a,dar citeste si tu.). Dupa,in stanga iti apar niste cuvinte.TU dai pe APPEEARANCE(nu stiu daca am csris corect, ceva asemanator, oricum). Apoi dai pe acolo in dreapta sau in mijloc scrie:Change Fonts and Colours.SI iti alegi tu culorile numele scrisului, si marimea. Apoi dai OK.Si dupa aceea Apply. Funda?

| GabrielleTheRealQueen a răspuns:

La mess sus in stanga scrie Messenger, dai click, apoi cauti Preferences, dai click pe el, dupa pe Appareance, dai click la Change Fonts & Colors, setezi scrisu, dai Apply si Ok.

| ThinkAgain a răspuns:

Buna!
este foarte simplu sa iti schimbi culoarea scrisului.
uite pasii:
1. intri pe messenger
2. intri sus unde scrie Messenger
3. apoi cauti in coloana de jos cuvantul Preferences ( e nr. 11 de sus in jos)

P.S: sau pentru a sari pasii 2 si 3 apesi direct Ctrl+Shift+P

4. cauti in lista aceea Apperance ( este numarul 3 )
5. apoi apare in dreapta undeva Change Fonts & Colors...

pa-pa!

sper ca te-am ajutat!

funda?winking

| Anducaa a răspuns:

Ctrl+Shift+P si dupa dai la Appearance si Change Fonts & Colors :**.