Draga mea, sa nu ai incredere in ei, sunt doar niste golani. Te vad noua si te considera "prada proaspata". Asa fac si cei de la liceu cand vin boboacele. Eu spun sa le dai replica si sa nu-i lasi sa te trateze ca pe o usuratica pentru ca ei doar fac misto. Fii mandra de tine daca ai forme si esti frumoasa, dar pastreaza-le pentru tine pana la o anumita varsta cand iti vei intalni adevarata iubire. Tu crezi ca pustanii pana in 18 ani stiu ce vor de la o fata? Nu. Sunt limitati doar la sani si fund. Sunt ca niste roboti programati sa spun acelasi lucru. Rar exista baieti cu capul pe umeri. Sper sa te fi ajutat. O zi buna.
Vai,draga,ce te lauzi. Pai nu le mai permite, spune-i dirigintelui/dirigintei sa se ia masuri, sa te iei de ei, nu te lasa, ca o sa fi umilita. Poate te imbraci cumva...Incearca sa te imbraci mai decent si nu pleca singura in pauze pe afara, pe hol si sub nici o forma sa nu stai singura in baie.Pa!
Înseamnă că arăți bine și că ai un cadou generos de la mama natură. Asta, după cum ai văzut, aduce și dezavantaje.
Sunt perverși, logic. Un tip, când place o fată nu doar pentru forme, ar fi ceva mai rezervat în declarații, ar vrea să cunoască tipa mai în amănunt. Așa, când o disprețuieste considerând-o ușuratică, știe că nu are nimic de pierdut sau de câștigat și spune ce îi vine prin cap.
Ce trebuie să faci tu? Să nu permiți asta. Pune-i la respect. Vor vedea că ripostezi și te vor respecta, că nu te lași intimidată sau impresionată de felul în care vor să te domine.