| ANoNim_7814 a întrebat:

Hei!
Am o intrebare deci mi. a aparut dintr. o data in lista mea de messenger o persoana nu stiu necunoscuta
Deci...nu a trebuit sa ii dau add sau ceva in genul acesta pur si simpluu a aparut acolo
Si a inceput cu niste intrebari absurde...
Eu raspundeam la cateva dar nu la toate
M. a intrebat daca vreau web de la el
I.am zis ca da de ce nu.
Apoi m. a intrebat daca vreau sa imi arate lenjeria sau ceva in gen
I.am zis ca mai bine nu
A inceput sa imii dea tot felul de Linkuri... nu stiu ce erau nu m.am uitat...
Id era : vanessablackelock si un nr...
Si as vrea sa stiu daca vi s. a intamplat si voua sau cine poate fi.
Pt ca vbea engleza f bine.straight face Si nu am idee. puneam intrebari dar nu gaseam respuns...

Răspuns Câştigător
| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Bună! Si mie mi s-a intamplat! Intrase la mine pe messenger una brittenymobley nu-știu-mai-cum. Am intrebat cine este si imi aparea „brittenymobley... is typing" dar nu aparea nici un mesaj. Și bănuiesc faptul că o persoană pe care o băgasem recent în listă și-a făcut id-uri incognito și a vrut să-și bată joc de mine. I-am dat iggnore și am rezolvat problema. Fă și tu așa! Cine știe la ce poți fi predispusă dacă vorbești cu persoane pe care nu le cunoști pe messenger! Iar faza cu engleza... sigur a folosit Google translate!
Și ai făcut bine că nu ai umblat pe linkuri: putea fi un virus!

4 răspunsuri:
| AnnnaMarrria a răspuns:

Pai da-i ignore! stii cum nu?
messenger, preferences, ignore list sau ceva in genu', alegi id-ul din lista de mess, il scrii acolo si gata(am uitat sa zic ca mai intai stergi id-ul din lista de mess)
si nu am mai patit-o! iar cine poate fi...habar n-amhappy

| MonsterEnergy a răspuns:

Sunt boţi pentru spam.Fac reclamă la site-uri cu conţinut obscen care conţin sau nu viruşi.Cel mai bine îi dai ignore şi gata.

| PiluLă a răspuns:

Poate cineva tia spart parola si a intrat pe idùl tau...eu zic sai dai ingnore

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai IGNORE cat mai repede, nu-i de joaca cu "intrusi" de genul! Nu mai sta la discutii cu specimene!
bye bye!