| ArianaMN a întrebat:

Hei. Am o intrebare
E adevarat ca fetele care practica inot au sanii mici? Fac inot de aproape 3 ani si ii am cat al colegelor mele..m.am uitat la fetel de la performanța și intr.adevăr nu ii aveau prea mari..Rudele mele(femei, evident)au sanii mari..eu o sa ii am mici datorită faptului ca fac inot?

Răspuns Câştigător
| Axys a răspuns:

Buna nu este adevarat difera organismul la fete unele le au mici si se dezvolda greu unele poate le au mai mari, depinde si de la ce varsta au inceput sa se dezvolte.

si eu sunt fata si de ce s anul recunosc m-am dezvoltat foarte greu asta nu insemna ca te vei dezvolta greu cu timpul o sa vezi.

4 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Eu cred ca e o iluzie optica. Din cauza costumelor stramte ale fetelor care practica inot, nu se observa forma saniilor deoarece sunt plesniti acolo in costum XD.

| Axys a răspuns:

Scuze m-am cam grabit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar n-am, dar fiecare sportiva pe care am vazut-o eu (fie ca inota sau sarea la groapa cu nisip) avea tatele mici.

| Futhakari a răspuns:

N-are nici o importanta inotu cu sani mici, depinde de organism cele care manca mult si se ingrasa da i au mari sau cele care fac miscare se rotunjesc si au o forma placuta. Ce varsta au rudele tale de au asa sanii mari?