| SallyEMO a întrebat:

Hei am o intrebare la voi (mai mult la fete). Am 14 ani si sunt fata iar la mine pe miini este foarte mult par, iar cand port vreo bluza colegii rid de mine si asta ma face sa fiu umilita (ceea cei drept). Intrebarea mea pentru voi este :cum sa scap de parul de pe miini fara epilare sau ceva de genu? Nu vreau sa ma epilez pentru ca am 14 ani si o sa fie mai rau.

Răspuns Câştigător
| BlackX0 a răspuns:

Fata, doare doar prima data si nu foarte rau. Cu crema depilatoare radacina firelor de par o sa creasca mai puternica si nu scapi de problema decat pentru cateva zile. Ceara aia nu e asa rea crede-ma. Plus ca iti creste mai greu pe urma si se rareste. Incearca, nu e nimic rau. Si mai spune-le colegilor tai sa nu-si mai bage nasul unde nu le fierbe oala.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce privinta va fi mai rau?

| SallyEMO explică (pentru anonim_4396):

Faptul ca chiar si parintii rid de mine si ma tachineaza si urasc asta pentru ca eu sunt o persoana care ma enervaz de la cel mai mic lucru. Fetele imi spun ca arat ca un baiat si imi vine sa le omor.

| BlackX0 a răspuns (pentru SallyEMO):

Scuza limbajul obscen, dar daca ele spun ca arati ca un baiat spune-le si tu ca o sa le f*** in c** ca un baiat. Daca faci asta ai deplinul meu respect laughing). Scz din nou, dar trebuia sa zic aia nu m-am putut abtine XD

| SallyEMO explică (pentru BlackX0):

Crede-ma ca le-am spus si le-am trimis si bagat prin toate bortile dar prostii tot prosti ramin deci nu poti schimba nimic xp

| Elena2106 a răspuns:

Crema depilatoare