anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, am o mica dilema laughing) un fost coleg de generala cu care am intrat acum in liceu m-a rugat sa l combin cu noua mea colega de banca. El e putin timid, glumeste, e foarte ok. Pe cand ea... de abia am cunoscut-o. Ei doi nu sunt in aceeasi clasa.
Cum sa ii combin? Multumesc anticipat.

7 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Le faci cunostinta si misiunea ta mareata se va opri acolo. E rusinos sa iti faci lipeala intr-un asa mod, si tu nu ar trebui sa iei parte la asta, doar ai spus si tu, nu o cunosti pe tipa. Iti vei irosi timpul aiurea, timp in care vei putea face altceva.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic deosebit, este suficient ca pur si simplu sa le faci cunostinta. Daca vor apare chiar si minime sentimente de atractie de natura afectiva intre ei, probabil vor ramane prieteni. Rolul tau se reduce doar la aceea de a mijloci intalnirea dintre ei. Succes!

| neutrino a răspuns:

De obicei cei timizi nu sunt capabili sa glumeasca. Glumeste si tu cu el si spune-i sa vina mai des la tine in clasa, sa-l vada colega.

| T0T a răspuns:

Mi se pare aiurea să vrea cineva să fie combinat prin intervenția altcuiva. Așa și un fost coleg de liceu a cam vrut în ceea ce mă privește dar cea mai bună soluție e să vrei și tu și dacă chiar vrei poți acționa natural și se va vedea dacă ea îți răspunde la anumite gesturi sau nu sau dacă le face de la ea. Și în plus el cum ar vrea să îl combini? Pui un descântec și hocus-focus sunt împreună? Dacă el nu are de gând să facă nimic și să aștepte de la alții să facă treaba pe care el ar trebui înseamnă că nu are șanse, decât foarte mici. Baftă să îl combini, vei avea o misiune grea având în vedere că nu e în stare să o facă și singur. Chestia cu descântecul sau poate îi sechestrezi pe amândoi într-o cameră și e inevitabil să își vorbească sau pur și simplu te duci la ea și îi spui că ăluia îi place de ea dar nu are tupeul să o spună, astea sunt cele mai directe metode. laughing

| OldSoul a răspuns:

Iti inviti colega de banca la un suc si il informezi si pe el cam pe unde sunteti sa vina si sa "vorbeasca" cu tine, mai apoi il inviti sa vi-se alature si de aici e treaba lui.

| RainmakerX a răspuns:

Deci abia a inceput clasa a 9-a si vrea sa fie combinat... mda.

Macar daca erai cea mai buna prietena a acelei fete... atunci era ceva dar asa nu ai ce face. Nu este ca si cum fata aceea o sa se combine cu toti tipii pe care ii recomanda colega de banca.

Sa presupunem ca reusesti s-o convingi. Dupa ce faci?
Nu este ca si cum o sa te duci si la intalniri cu ei. Trebuie sa se descurce singuri.

Tot ce poti face este sa-l pui sa vina mai des in clasa ta si dupa sa-i spui colegei " x este fostul meu coleg din generala "

Daca o tine tot asa atunci fata aceasta o sa-ti spuna sau o sa-ti dea de inteles ca este un tip ok sau ca nu ii place de el *depinde *.

| Nemessys a răspuns:

laughing Lasa-ma sa ghicesc. a vazut-o o data si gata, s-a indragostit de ea, nu? Ce @^&!