Oricine poate sa lucreze ca ospatar, nu cauta nimeni ospatari cu diploma.
Totul depinde de tine si de cum te integrezi. Nici bacul la romana nu a floare la ureche, mai ales cel de la filo, mie mi se pare mai greu decat cel de la mate de cateva ori, dar acum fiecare cu ce ii place. O sa te descurci. Pune-te pe invatat
Nu cred ca sfaturi primite de la care cei au "experienta" unui transfer iti vor fi de un real folos --- oamenii sunt foarte diferiti(mai ales in privinta capacitatilor lor intelectuale!).
Decizia de a ramane sau de a pleca trebuie sa o iei in functie de "tinta" ta de viitor(de ceea ce urmeaza sa faci dupa incheierea studiilor preuniversitare).
Buna eu m-am transferat acum in clasa a 12-a de la turism la filologie ( da stiu cam tarziu), am dat diferenta la latina 3 ani, desen muzica, sociologie, (materie de cl a 11-a care se face la filo) si literatura universala ( tot se face in a 11-a la filo), Am avut ganduri de transfer inca din clasa a 11-a cand am vazut ca la matematica la simulare, am luat 1, nu am stiut nimic, (din 24 de elevi 20 au luat 1 inclusiv eu ), avem tot asa un profesor bun, am avut media 6 la matematica (lol) dar la bac ERAM 100% sigur, ca nu o sa iau pentru ca da matematica, greu mult, mult de lucrat, MULTA MATERIE dar la istorie ai pe text, si se ia usor 5-6 si pana la urma m-am transferat in a 12-a, la filo, e mult mai bine, profesori intelegatori, latina nu e cine stie ce, ( profa o sa fie intelegatoare ca nah esti nou/noua venit/a) la diferente o sa te treaca indiferent ( din moment ce ti s-a aprobat cererea de transfer nu te mai intoarce inapoi crede-ma ) deci FUGI SI TRANSFERA-TE cat mai repede, eu daca nu ma transferam acum ( in a 12-a ) regretam toata viata, si chiar imi pare rau ca nu m-am transferat mai repede, nu conteaza ce note ai la matematica poti sa ai si 10, mereu, daca la bac iei 1 si nu poti trece mai departe, degeaba, bafta funda ?
misauratcuviata întreabă: