| Meeiyiy a întrebat:

Hei! Am o mica problema. Colegii mei spun ca sunt ciudata si cred ca au intr-un fel dreptate. Vreau sa spun ca fetele de vârsta mea (aproape 15) se dau in vânt după baieti, haine sau nu stiu ce vedete si hituri. Pe cand eu sunt tot timpul retrasa, nici sa nu aud de baieti, imi place sa citesc mult si carti, dar si manga, sa ma uit la anime-uri sau la filme/seriale cu chestii supernaturale (gen vampiri, fantome. Etc), isi ma atașeze Emoțional de personaje, de ceea ce citesc/vad, de poveste in sine, deși stiu ca nu e adevărat. Ascult muzica rock (Queen, Nirvana ) si câteodată am gânduri stranii. Ma gândesc ca nu exista Dumnezeu (hai criticati-ma acum.), ca nimic nu are sens. Ca nimic nu merita sa mai traiesti. Tot timpul sunt trista, nu imi plac lucrurile viu colorate. am doar o singura prietena buna. Ma rog. Am încercat de multe ori sa ma schimb, sa încerc sa fiu ca celelalte colege. Dar nu prea pot. Va rog dați-mi câteva sfaturi. Măcar sa pot sa ma înțeleg mai bine cu fetele de vârsta mea..sa nu imi mai spună ca sunt o ciudata.

Răspuns Câştigător
| LeR3525 a răspuns:

Si eu ascult rock(Metallica, Scorpions, Iron Maiden, Breaking Benjamin, Hollywood Undead s.a.m.d) si nu cred in Dumnezeu. Fi tu insuti, nu incerca sa fi ca ele ca mai rau iti faci tie, preferi sa fi o copie sau original? Fi tu insuti, incearca sa iti faci prieteni cu aceleas hobby`uri sau poti gasi pe cineva pe net cu aceleas gusturi ca tine. Te inteleg perfect, nu asculta parerile celorlalti despre tine, lasa-i sa vorbeasca ca numai gura e de ei happy.

5 răspunsuri:
| тєqυιℓα a răspuns:

Sa nu te schimbi pentru nimeni. Eu zic ca, colegele si celelalte fete sunt doar niste copiatoare... Tu fii unica, nu te lua dupa altii, fa ce-ti place, alege-ti singura hobby-urile, nu te lua dupa nimeni sau incearca sa nu urmezi mereu "turma". Nu tot ce e la moda e asa fain. Cat despre tristete, fiecare trece printr-un stadiu mai "intunecat" in viata. S-a dovedit stiintific ca fetele sunt mai presdispuse starilor de tristete decat baietii si ca iarna ne simtim mai triste uneori... Nu stiu sursa exacta, cred ca dintr-o revista de luna trecuta.
Oricum, sper ca am dat un raspuns detaliat...
Nici eu nu cred ca exista Dumnezeu, adica sa fim seriosi, daca ar exista, nu ar fi lasat sa se intample atatea lucruri unor oameni nevinovati.

| sappy a răspuns:

Din proprie experienta pot sa-ti spun ca esti mai normala decat majoritatea tinerilor de varsta ta! Chiar daca la varsta ta iti este greu, fii tare si sigur vei mai gasi persoane care au pasiuni comune si mai ales nu-ti schimba convingerile pentru a le face pe plac celor din jur si cauta sa te inconjori doar de persoane de calitate!

| g00dmorning a răspuns:

Nu esti ciudata. Esti NORMALA. Asa ar trebui sa fie orice fata, dar in vremea asta e la moda sa fii asa ca ele. Nu te schimba, fii si tu unica fata de celelalte persoane!

| Aliaaa a răspuns:

Asta e stilu tau, nu trebuie sa te schimbi, daca ai o singura prietena adevarata, atunci nu trebuie sa iti faci probleme, sau poate ca doar treci printr-o perioada mai dificila

| Denissaaa123 a răspuns:

Mai eu te-as sfatui sa ramai asa cum esti, fiecare e special in felul lui si multe persoane vor sa fie ca tine dar nu pot :*... Incearca sa fi prietenoasa happy. E bine sa ai ceva diferit de celelalte persoane. Si daca difera mai multe lucruri, si mai bine :*.winking