| mAlexandra a întrebat:

Hei happy Am o mica problema cu Sims 2. Vreau sa`mi iau coafuri, haine, accesori bla bla. De downloadat le-am downloadat happy le-am bagat in folderul Downloads ( n`am avut nicio problema ) Ei. cand am intrat in joc numai cateva mi se aratau, celelalte sub forma unei coafuri ( dau exemplu ) foarte vechi. Ce sa fac sa mearga? De 3 zile tot caut pe net si n`am gasit.

Fundita!

Scz categoria.

A da :

Expansion Pack

NightLife

Open for business

Season

Bon Voyage

Aparament life

SUNT cele pe care le am. daca va ajuta; p le am pe toate bagate in The sims 2 double deluxe happy

Raspuns rapid pls.

1 răspuns:
| Anneshht a răspuns:

Buna. Eu am toata colectia The Sims 2 in original. Daca le-ai downloadat de pe siteul official The sims 2 este foarte bine, dar coafurile downloadate si etc, trebuie instalate fara ca jocul sa fie deschis sau cd-ul jocului inauntru. Inca ceva, siteul da erori, adica lucrurile alea cand le instalezi, de ex vrei sa iei Hannah Montana si Demi lovato. Tu apesi pe fisierul Demi Lovato, dar il deschide pe Hannah Montana. Trebuie sa le iei pe rand ca sa nu mai dea erori. Stiu ca de multe ori in joc, apare freza aia cu parul pana la umeri si drept, dar daca dai click pe ea, apare freza pe care ai vrut-o u.