| Daaax3 a întrebat:

Hei! Am o mica problema. In ultima vreme m.am inteles super bine cu un baiat care are prietena. Nu asta e problema, ca nu imi place de el, doar vreau sa fim amici happy. Acum cateva zile am aflat de la cea mai buna prietena a lui ca m.a injurat. M.au apucat dracii si m.am certat rau cu el. Dupa am aflat ca de fapt prietena lui i.a zis sa nu mai vorbeasca niciodata cu mine. [ Pt ca eram f apropiati... chatterbox, ma gadila, vorbeam mult la telefon..etc. Nu asta e important laughing ] L.am intrebat daca e adevarat, si el a zis de 2 ori ca nu! Acum la premierea de la scoala, a vrut sa faca poza cu mine, iar eu am zis ca nu. Prietena lui cea mai buna m-a luat de mana si a zis sa nu mai fac pe mofturoasa. Whatever! Am facut poza. Acum. Mie teama ca daca o sa.i zic ca de la ea am aflat ca m.a injurat [ se poate ca ea sa ma fi mintit, ca i.am zis ca nu mai vreau sa am de.a face cu el, iar ea a zis " Bravo! Asa sa faci. " si banuiesc ca nici ei nu ii convine ca eram prieteni] el o sa se certe cu ea, si eu nu vreau asta.
Plus, am mai vorbit noi cate ceva, dar nu stiu ce sa fac. Sa trec cu vederea faptul ca m.a injurat [ sau nu] sau sa continui sa.l ingnor? (Vreau sa luati in calcul ca a fost o injuratura foarte serioasa, adica, nu a zis " Da.o dracu" sau altceva... E ceva mai serios, si care nu pot sa trec cu vederea) si scuze ca am scris asa mult :d.

Răspuns Câştigător
| Sympath a răspuns:

Ar trebui sa le spui verde'n fata sa nu se mai amestece. De ce sa strici o prietenie din cauza unor c*rve? Scuze, dar nu m-am putut abtine. Daca nu e nimic intre voi, nu ar trebui sa faca asa. Eu zic sa ii mai dai o sansa si daca se repeta e gata.

2 răspunsuri:
| Daaax3 explică:

Hei. Mersi pentru sfaturi happy.

| alexxxu a răspuns:

NU te lua dupa ce zic altii...lumea e invidioasa cand vede ca te intelegi bine cu cineva si incearca sa strice astawinking