anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei...Am o "mica problema", sunt impreuna cu un tip nu de foarte mult timp, dupa o cearta mai "aprinsa" el s-a departat de mine, nu prea mai vorbim asa mult, ne intalnim foarte rar si de fiecare data cand il intreb daca ma iubeste imi raspunde afirmativ desi eu simt ca nu ma mai place asa mult ca inainte, poate fi doar in imaginatia mea? straight face

Răspuns Câştigător
| Huk_5666 a răspuns:

Nu vreau sa te demoralizez sau sa te supar mai tare,asa mi se intampla si mie in momentul de fata,dar asta nu s-a inamplat dintr-o cearta,pur si simplu dupa o intalnire,s-a schimbat total. Oricum nu cred ca ar putea fi imaginatia ta, normal cand tu crezi ca el s-a schimbat ar trebui sa vorbesti cu el ce s-a intamplat sau ce se intampla, de ce se comporta in felul acesta, si daca e baiat destept iti va explica pe indelete si o sa rezolvati totul.Sau poate il deranjeaza anumite lucruri, sau din greseala la aceea cearta v-ati spus" mult mai multe". Mult succes.si sper ca te-am ajutat cu ceva:*

1 răspuns:
| ciufiXXXXXX a răspuns:

Pai nu poti afla doar daca il intrebibig grin
hai curaj! daca te place cu adevarat nu cred ca s-a suparat dintr-o ceartabig grin
funda?puppy dog eyes