Nu cred că este în totalitate vina ei, ci şi a părinţilor pentru că nu o lasă.
Vorbeşte serios cu ea şi spune-i tot ce ai pe suflet, iar dacă nu înţelege încearcă uşor uşor să te îndepărtezi de ea. Cu siguranţă vei găsi o altă persoană cu care să te împrieteneşti, nu e ea ultima persoană de pe lume. Nu trebuie neapărat să fie din clasa ta, o prietenie frumoasă se poate lega şi în alte împrejurări.
Eu zic sa nu ii mai dai atat interes las-o mai moale cu ea bafta sper ca te-am ajutat
Dap. evit-o si la un moment dat va veni ea la tine sau te va ignora total. in amandoua cazurile castigi pentru ca mi se pare o fraiera care nu merita atentia ta, nici atat prietenia.
In primul ran incearca s-a ii spui de ce nu mai vrei s-a fi prietena cu ea. Poti s-a le spui parintilor ca faceti o anumita tema si ca suntei o echipa. Daca ea tot te implora s-a te reimprietenesti incearca s-a o eviti.Nuti face griji vei gasi tu o alta prietena nu e greu.
Maa nu stiu exact ce sa zic ea are voi sa faca ce vrea, ce nu inteleg e de ce iti pasa pe une umbla ea si de ce nu vine pe la tine daca o consideri parasuta... nu stiu incearca sa ii spui ca n mai vrei sa fiti prietene si nu ii mai da atentie
Pai ar trebui sa discuti cu acea prietena liber! Spune-i in fata ce ai de spus! nu tine in tine! Sinceritatea este cea mai importanta! Spune-i ca vreti sa fiti doar prietene de scoala! mie nu mi se pare ok ce face ea! adica cu ce motiv nu o lasa perinti ei cu tine? Iti dau un sfat! Explicai ce te deranjeaza, iar daca nu intelege las-o in pace pentru o perioada.
Geo2969686 întreabă: