| Luisaa90 a întrebat:

Hei, am o nelamurire. De fiecare data cand merg cu mama mea in vizita la niste prieteni de ai ei, un baiat se uita mult la mine. Adica se uita pe ascuns si nu numai.
E cumva un semn ca ma place? Inca nu am apucat sa vorbim. E cam penibil dar vreau sa stiu.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate ai un defect sau ceva diferit si de aceea se uita insistent, nu musai ca te place.

| Yurisa a răspuns:

Si eu cand vad lume straina vreau sa ii analizez mai atent, mai ales daca sunt de varsta ta.
Ho, fata mea, daca se uita la tine nu inseamna ca te place laughing Poate tu il placi pe el si speri asta din partea lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma uit la fete pe perioade indelungate si ma gandesc: ce naiba a avut asta in minte de a combinat asta tricou verde cu pantaloni rosii si are parul blond? laughing
Nu te place neaparat, poate a vazut ceva foarte ciudat.

| Kerre a răspuns:

Daca se uita mult la tine poate insemna mai multe lucruri, intr-adevar poate te place si asteapta sa faci tu primul pas sau poate a vazut ceva ciudat la tine.

| devilshelp a răspuns:

Depinde. Daca e ca e posibil sa se uite in gol. Mi s-a intamplat sa visez cu ochii deschisi si un baiat sa creada ca ma uit la el si sa imi zambeasca. Poate e interesat, dar e timid. Poate a vazut ceva ciudat la tine. Nu ai de unde sa stii. Incearca sa te uiti la "limbajul corpului". Daca iti copiaza miscarile, incearca sa stea cat mai aproape de tine, rade la orice gluma chiar daca e proasta, te atinge (nu in mod pervers) din nimicuri si mai sunt. Succes!

| Anabela777 a răspuns:

Poate fi in acelasi timp si un semn ca a vazut ceva ciudat si ca nu se poate abtine sa nu se holbeze. Sau poate nu se uita la tine, ci se uita in gol sau in spatele tau. Dar nu vei afla asta pana nu-i vorbesti.