| RoxanaRox1245y5 a întrebat:

Hei am o pagina pe Facebook, care am imbinat-o de 2-3 ori si are 34.000 Like's inainte avea 19.000. Problema e ca mi-a aparut "PUBLICAREA PAGINII TALE A FOST ANULATA, Publicarea Paginii tale a fost anulată, ceea ce înseamnă că este vizibilă numai pentru persoanele care ajută la administrarea ei. Acest lucru s-a întâmplat deoarece Pagina nu respectă una sau mai multe dintre Condițiile de utilizare a paginilor Facebook." Nu mai suport ma plang de 2 zile si fac tot ce e posibil si nimic.Am muncit f.mult la pagina stateam pana la 12 noaptea si postam imi pare rau ca a fost asa! Ce trebuie sa fac? Sa astept? sa nu-mi mai fac sperante? Ati patit-o? Am crezut ca daca imbini de mai multe ori nu e nici o problema dar e grav nu mai suport, ajutor! Va rog dau funda tot ce tine de "premiu" dar va imploor, plang in momentul asta, tin mult la pagina. Multumesc!

5 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Adreseaza-te celor de la Facebook si vezi ce se poate rezolva. Scrie-le la contact si intreaba ce poti sa faci...

| Iuli122122 a răspuns:

SALUT fix asta am patit si eu, pana la urma ai rezolvat?

| ADHggtf a răspuns (pentru Iuli122122):

Buna! Am întâmpinat și eu o astfel de problema! Ai rezolvat o?

| Iuli122122 a răspuns (pentru ADHggtf):

Din păcate nu a trebuit sa-mi fac canal de Youtube si am mers pe nișa aia. De la comentariul meu din 2020 am reusit sa strang o comunitate si mai mare de 100.000 sper să nu mi-i fure si pe aceștia.

| ADHggtf a răspuns:

Buna! Ai reușit sa rezolvi problema?