| AllDayAllNight a întrebat:

Hei.batting eyelashesAm o prietena care trece acum pe a8a.Si nu stie ce sa-si ia.Ghiozdan sau geanta.laughingEu i-am zis sa-si ia ghiozdan ca ii mai comod dar a zis ca ii rusine in a8a sa mearga cu ghiozdan.laughinglaughingCe >ziceti?:ghiozdan sau geanta?laughinglaughing. mersi.:*

7 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

De ce sa ii fie rusine? Eu am trecut a 10'a si tot ghiozdan imi iau, pentru ca este comod, mult mai comod decat geanta.

| TeIubesccc a răspuns:

Eu nu am mai auzit pana acum de asa ceva straight face Sa ajunga sa iti fie rusine sa te duci la scoala cu ghiozdan :O Oh doamneee. De`aia nu mai pot eu de ce spun altii. Il cara ei sau eu? oh go on Da` daca ei nu`i place cu ghiozdanu` atunci sa`si ia geanta. E alegerea ei.
[ Sincer nici nu stiu de ce te-a mai intrebat ce sa`si ia daca tu i`ai propus ceva si ea nu a fost de acord laughing ]

| AnnyXoxo a răspuns:

Eu am avut numai ghiozdan.winking si acum trec pe a 10-a. :d poate sa isi ia unul puma sau adidas. xd. tongue eu as sfatuio sa iti ea ghiozdan cum zici tu. e foarte comod.batting eyelashes

| alexamealexa a răspuns:

Eu sunt la liceu si mi-am luat ghiozdanlaughing. Nu mi se pare ceva rusinos sa te duci la scoala ca un elev nu ca la plimbare pe strada. Astea care merg pe strada cu o gentuta pe mana mi se pare ca au " sindromul mainii in erec**e", scuzati expresialaughing. Acum ea face ce vrea, dar daca tot vrea chiar atat de mult sa nu mai poarte ghiozdan " ca tzancii" poate sa isi ia o geanta gen postas. Sper ca te-am ajutat happy. Take care!

| ladygaga a răspuns:

Eu sunt a 9a si mi.am cumparat ghiozdan.

De ce sa.i fie rusine? Nu ar trebui sa.i pese de parerea celorlalti.
Poarta ce vrea ea si ce ii vine mai comod.

| alexgabyy29 a răspuns:

Nu ar trebui sa ii fie rusine.nu are de ce.e mult mai comod ghiozdanul dar e mai elegant geanta, e treaba ei.eu ii recomand ghiozdan.big grin

| jordan_6666 a răspuns:

Ceau,ce conteaza ce zic colegii? nu are un stil al iei, ce ii place si ce ii mai comod ei nu trebuie sa isi ia pentru colegi si pentru ea