De ce sa ii fie rusine? Eu am trecut a 10'a si tot ghiozdan imi iau, pentru ca este comod, mult mai comod decat geanta.
Eu nu am mai auzit pana acum de asa ceva Sa ajunga sa iti fie rusine sa te duci la scoala cu ghiozdan :O Oh doamneee. De`aia nu mai pot eu de ce spun altii. Il cara ei sau eu? Da` daca ei nu`i place cu ghiozdanu` atunci sa`si ia geanta. E alegerea ei.
[ Sincer nici nu stiu de ce te-a mai intrebat ce sa`si ia daca tu i`ai propus ceva si ea nu a fost de acord ]
Eu am avut numai ghiozdan. si acum trec pe a 10-a. :d poate sa isi ia unul puma sau adidas. xd. eu as sfatuio sa iti ea ghiozdan cum zici tu. e foarte comod.
Eu sunt la liceu si mi-am luat ghiozdan. Nu mi se pare ceva rusinos sa te duci la scoala ca un elev nu ca la plimbare pe strada. Astea care merg pe strada cu o gentuta pe mana mi se pare ca au " sindromul mainii in erec**e", scuzati expresia. Acum ea face ce vrea, dar daca tot vrea chiar atat de mult sa nu mai poarte ghiozdan " ca tzancii" poate sa isi ia o geanta gen postas. Sper ca te-am ajutat . Take care!
Eu sunt a 9a si mi.am cumparat ghiozdan.
De ce sa.i fie rusine? Nu ar trebui sa.i pese de parerea celorlalti.
Poarta ce vrea ea si ce ii vine mai comod.
Nu ar trebui sa ii fie rusine.nu are de ce.e mult mai comod ghiozdanul dar e mai elegant geanta, e treaba ei.eu ii recomand ghiozdan.
Ceau,ce conteaza ce zic colegii? nu are un stil al iei, ce ii place si ce ii mai comod ei nu trebuie sa isi ia pentru colegi si pentru ea