| Aleyuli23 a întrebat:

Hei! Am o prietena cu care m-am certat foarte tare si are un magazin, iar mereu cand ma duc sa cumpar ceva imi izbeste marfa si imi arunca restul. Vreau niste replici cu care sa-i inchid gura.Ce as putea sa-i spun? M-am gandit sa-i dau una peste fata.

Răspuns Câştigător
| MissADEEL a răspuns:

Sau poți să încerci să dai dovadă de maturitate. Într-o zi, dacă este și ea dispusă, îi spui că vrei să discutați ceva, preferabil într-un loc unde nu trece multă lume, sau dacă trece, să fie alcătuită din străini.
Îi spui că atitudinea ei te deranjează și că nu a trecut neobservată. Între voi, măcar ca vânzător și client, trebuie să existe un anumit respect. Trăim într-o societate ce se dorește evoluată și civilizată. Îi spui că îți dorești să îngropați conflictul o dată pentru totdeauna.
Astfel, căutați o modalitate de a îl rezolva, o cale de mijloc care să convină amândurora.
În caz contrar, schimbi magazinul și nu mai treci pe acolo.

2 răspunsuri:
| UzOm a răspuns:

Spune-i că vi cu ANAF-ul la ea la uşă. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sunteti in aceeasi grupa la gradinita, poti sa ii zici ca o parasti educatoarei. Daca nu, ai putea sa o rogi pe mama ta sa mearga la mama ei acasa si sa vorbeasca cu ea.