| GlamiXD a întrebat:

Hei!
Am o prietena pe care o cunosc de 13 ani si suntem cele mai bune prietene big grin. Mi-a facut cunostinta cu un tip si de cand am inceput sa vorbim (eu si el) prietena mea il tot face prost, idiot si chestii d-astea... mi-e putin rusine sa-i zic sa inceteze, dar nu e singurul baiat cu care face asa, de fiecare data cand ii spun ca-mi place de cineva incepe sa-l jigneasca si normal ca ma deranjeaza...
As cam rupe aceasta prietenie. :d
Sfaturi? happy

Răspuns Câştigător
| teodora12_8347 a răspuns:

Daca ti-ar fi intr-adevar prietena, te-ar sprijii, dar daca zici ca asa face cu fiecare baiat( adica il jigneste), ar fi bine sa stai de vorba cu ea si sa-i explici, ca tie chiar iti place de acel tip, si ar trebui sa-l accepte pentru tine!, Sper ca te-am ajutat :*

1 răspuns:
| scumpikxa a răspuns:

Fii serioasa! Cum sa rupi asa o prietenie?! Asemenea prietenii gasesti 1 la 1000! Tu te uita la oamenii din jurul tau si la mentalitatea lor? Iti garantez ca daca rupi prietenia asta nu o sa mai legi tu alta nici ASEMANATOARE cu asta! Daca chiar vre spune-i ce te deranjeaza, daca nu, taci si inghite! Nimeni, nici un baiat nu merita sa rupi prietenia cu fata aia!