Eu zic sa astepti sa incepi scoala si dupa aceea sa iti faci o parere despre ele.
poti sa le eviti cat de cat. si eu am in clasa persoane cu care nu vorbesc mai deloc si atunci cand chiar e nevoie sa vorbesc cu ele incerc sa fiu politicoasa si gata. asta ca sa nu se iveasca certuri, barfe si altele.
Mai bine sa vorbesti cu ele. Nu sa le eviti complet! Un buna- ce faci? ne vedem maine! Nu strica Bafta! :*
Muta'te la Colegiu National Stefan cel Mare.Am auzit ca e cel mai bun liceu, liceu cu prestigiu.
Cea mai buna varianta este sa te muti la Coegiul National Stefan cel Mare la Mate-informatica intensiv germana adica in 8C.Chiar daca avem o diriga blonda(Tofei) nu cred ca e mai rea decat celalalt cap blond .Hai da'mi fundita ca e cel mai bun raspuns
Nici sa nu te gandesti cu funda:p Iar aveti diriga blonda? Pe bune, va urmareste! Sidonia sucks... nu are cont pe TPU ca sa vada asta, nu?
Nu e adevarat, primul liceu e Petru:p Si nu, dirigul meu e un babac casatorit cu copii trecuti de facultate, dar hei, astea sunt motive sa nu ii combinam?