| Bluef4 a întrebat:

Hei! Am o problema. Am intrat la un liceu la profil Stiinte Sociale Engleza si sunt cu niste persoane mai fitoase sa zic asa in clasa. Niciodata nu m-am inteles cu astfel de persoane si vreau sa le evit dar nu voi putea face asta 4 ani de zile. need some help, idei cam ce sa fac?:-s

Răspuns Câştigător
| PrecioussGirl a răspuns:

Eu zic sa astepti sa incepi scoala si dupa aceea sa iti faci o parere despre ele.
poti sa le eviti cat de cat. si eu am in clasa persoane cu care nu vorbesc mai deloc si atunci cand chiar e nevoie sa vorbesc cu ele incerc sa fiu politicoasa si gata. asta ca sa nu se iveasca certuri, barfe si altele.

9 răspunsuri:
| NorbO a răspuns:

Sa nu le observi greselile, fi mai toleranta si mai cool ca acele persoanetongue

| NoNameMe13 a răspuns:

Mai bine sa vorbesti cu ele. Nu sa le eviti complet! Un buna- ce faci? ne vedem maine! Nu strica smug Bafta! :*

| ledzeppelin a răspuns:

Muta'te la Colegiu National Stefan cel Mare.Am auzit ca e cel mai bun liceu, liceu cu prestigiu.

| Bluef4 explică:

Mda... e al doilea liceu din judet, iar eu am intrat la primul:p

| ledzeppelin a răspuns:

Cea mai buna varianta este sa te muti la Coegiul National Stefan cel Mare la Mate-informatica intensiv germana adica in 8C.Chiar daca avem o diriga blonda(Tofei) nu cred ca e mai rea decat celalalt cap blond devil.Hai da'mi fundita ca e cel mai bun raspuns rolling on the floor

| Bluef4 explică:

Nici sa nu te gandesti cu funda:p Iar aveti diriga blonda? Pe bune, va urmareste!laughing Sidonia sucks... nu are cont pe TPU ca sa vada asta, nu?rolling on the floor

| ledzeppelin a răspuns:

Primul liceu e Stefan nu Petru devil

| ledzeppelin a răspuns:

Am o diriga tanara smug. Poate si dirigul tau e tanar si ii combinam rolling on the floor

| Bluef4 explică:

Nu e adevarat, primul liceu e Petru:p Si nu, dirigul meu e un babac casatorit cu copii trecuti de facultate, dar hei, astea sunt motive sa nu ii combinam?rolling on the floor