| Mariii1 a întrebat:

Hei, am o problema cu prietena mea cea mai buna. Ma tot intreaba, si nu stie ce sa faca. Ea are 18 ani, si eu 17 insa ea arata de maxim 14 ani, are si 1, 63 h. Eu am 1, 74 si arat de varsta mea, am trasaturi mature la chip. Insa ea e disperata, pentru ca arata ca un copil. nu stie ce sa faca, exista solutii. E ciudat ca ea sa fie mai mare dar sa para mult mai mica, nu stiu cum sa o ajut. Exista solutii? Multumesc

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu m-as bucura sa mai arat ca un copil. Spune-i sa nu-si mai faca atatea griji.

| ForeverWarrior a răspuns:

Spune-i sa mediteze ca sta o va ajuta sa sacape de toate grijile inutile! Si eu aveam multe griji inutile inainte sa meditez, dar acum s-au dus din ele, mai sunt, dae multe s-au dus. Cum se mediteaza: Se pune un timer pe 5 minute, se sta intins si se respira adanc in abdomen, in aceste minute concentrandu-se pe respiratie cat de mult. Sa faca asta de doua ori pe zi ti treptat sa urce pana la 10 minute. Poate parea ciudat, dar meditatia schimba vieti. Poti cauta si pe net. Succes! happy

| WeedForever a răspuns:

Ar trebui sa se bucure ca nu isi arata varsta. Cand o sa aiba 35 de ani o sa arate ca de 20 si la 50 ca la maxim 40. E adevarat ca acum and e tanara e mai greu, probabil ca se teme si pentru ca baietii o considera mai mica si nu prea poate sa isi faca o relatie, dar pana una alta oamenii se maturizeaza mai tarziu si o sa aprecieze aceasta calitate la ea peste cativa ani. O sa se simta foarte bine cand peste 20 de ani o sa se intalneasca cu fosti colegi care o vor admira pentru ca nu s-a schimbat deloc.
Mama mea este astfel si eu seman cu ea, trec intr-a 10 dar arat de maxim a 7-a. big grin Uneori e greu, dar serios, asta nu e asa de important in comparatie cu personalitatea si mintea omului. Ar putea eventual practice activitati care sa o relaxeze si sa ii ia gandul de la asta.
dac chiar vrea sa para mai matura ar putea sa se machieze cu culori inchise, sa poate tocuri pentru ca atunci cand pari mic conteaza mult cativa centimetrii in plus. Adevarul e ca nu prea are ce face acum, asa a dat-o natura.
Fi alaturi de ea si ai grija sa isi intareasca increderea in sine si sa devina o luptatoare, nu trebuie sa o opreasca un astfel de detaliu sa se bucure de viata. Poate ca acum se vede ca un defect, dar in timp se va transforma intr-o calitate de pret, caci cine nu ar vrea sa nu imbatraneasca.
Tot raul spre bine. happy